Резултати

Назив: | Evaluation of functional properties of defatted seed cakes and flour blends | Аутори: | Ćirković, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | 2nd International UNIfood Conference, University of Belgrade | Издавач: | University of Belgrade, Studentski trg 1 11000 Belgrade | Тип резултата: | Остало | ISBN: | 978-86-7522-066-4![]() ![]() |
Колација: | str. 170-170 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/950274 https://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/7379 |
URL: | https://unifood.rect.bg.ac.rs/2021/files/Book%20of%20Abstarcts%20Unifood%202021.pdf | Пројекат: | info:eu-repo/grantAgreement/MESTD/inst-2020/200116/RS// | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Ćirković, Aleksandra | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.