еНаука - преглед
Преглед према Аутор Beuković, Miloš
Приказ резултата 41 до 60 од 143
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Effect of garlic powder in broiler chicken nutrition: Emphasis on production economic efficiency costs and chicken meat quality (✓) | Zekić, Vladislav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2011 | Effect of nutrition potential and agro-technique to the number of brown hare and pheasant in serbian hunting grounds | Đorđević, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of phytogenic feed additive (Allium sativum L.) in broiler chicken nutrition on breast meat quality and tissues cholesterol content (✓) | Kostadinović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of spice herbs in broiler chicken nutrition on productive performances (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soybeans to the size of broilers organs (✓) | Beuković, Dejan M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2010 | Effect of the level of trypsin inhibitors and thermal processing of soybeans to the size of broilers organs (✓) | Beuković, Dejan M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Effect of thermal processing and trypsin inhibitor effect to protein digestiblity in swine nutrition | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Effect of trypsin inhibitor level and thermal processing soybean to the organ size of broilers (✓) | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of using a broiler diet with different levels of KTI free soybean to digestability of dry matter (✓) | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of using a broiler diet with different levels of KTI free soybean to digestibility of dry matter (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of using broiler diet with different levels of KTI free soybean to retention of nitrogen (✓) | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of using broiler diet with different levels of KTI free soybean to retention of nitrogen (✓) | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Effect soybean heat treatment on broiler slaughter traits (✓) | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effects of climatic factors on the brown hare (Lepus europaeus P) population in Srem district | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Estimation of genetic variability of wild boar populations in Vojvodina based on microsatellites. | Veličković, Nevena N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Exposure of brown hare (Lepus europaeus P.) population to harmful effect of lead (Pb) and cadmium (Cd) in the food chain due to anthropogenic factors | Beuković, Dejan M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Extrusion and pelleting process in game feed production (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Fatty acid composition and regression prediction of fatty acid concentration in edible chicken tissues (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Fatty acid composition of broiler chicken adipose tissue: flax seed oil and correlation coefficients (✓) | Ljubojević, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Fiber level of natural feed in stomach content of brown hare (Lepus Europaeus) from open fields of agro-biotope | Beuković, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |