еНаука - преглед
Преглед према Аутор Golić, Nataša
Приказ резултата 21 до 40 од 165
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Cloning of novel lactobacilli aggregation factor from - Lactobacillus paracasei subsp. paracasei BGNJ1-64 (✓) | Miljković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | CORRELATION BETWEEN GUT MICROBIOTA COMPOSITION AND THERAPEUTIC POTENTIAL OF MYELOID-DERIVED SUPPRESSOR CELLS IN EXPERIMENTAL AUTOIMMUNE ENCEPHALOMYELITIS (✓) | Radojevic Dusan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Correlation between virulence and adhesion ability from clinical and environmental enterococci (✓) | Katarina Veljovic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Correlation of Gut Microbiota Composition with Resistance to Experimental Autoimmune Encephalomyelitis in Rats | Stanisavljević, Suzana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Designing of innovative functional starter cultures and optimization of technological process for production of added-value dairy products. (✓) | Kljajević, N; Veljovic, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Development of novel probiotic for prevention and treatment of intestinal infections in animals (✓) | Mrvaljević, I.; Veljovic, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Development of probiotic cultures for domestic animals (✓) | Golić, N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Development of technological processes for scale-up production of innovative fermented probiotic for prevention and treatment of intestinal infections in animals. (✓) | Babić, S; Kljajević, N; Veljovic, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Diabetes and microbiota (✓) | Golić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Diversity and antibiotic susceptibility of autochthonous dairy enterococci isolates: are they safe candidates for autochthonous starter cultures? (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Diversity and antibiotic susceptibility of enterococcal natural isolates from traditional dairy products of Western Balkan region (✓) | Popovic, D.; Golic, N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Diversity and function of natural yeast microbiota in traditional cheeses produced in Western Balkan countries | N. Čadež; H. Suranska; Lozo, Jelena M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Diversity of non-starter lactic acid bacteria in autochthonous dairy products from Western Balkan Countries - Technological and probiotic properties (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2008 | Efekat nedostatka metionina i cisteina na rast različitih prirodnih izolata laktobacila u hemijski definisanim medijumima | Lozo, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Effect of paraprobiotic L. plantarum BGAN8 on mitochondrial function in HT-29 cells (✓) | Bajić, Soković Svetlana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Enrichment of Larval Fish Feed with Free Amino Acids and Proteins by Coating with Lactobacillus paracasei subsp. paracasei BGHN14 Homogenate | Lukić, Jovanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Enterococci from Raw-Milk Cheeses: Current Knowledge on Safety, Technological, and Probiotic Concerns | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | EPS-SJ Exopolisaccharide Produced by the Strain Lactobacillus paracasei subsp paracasei BGSJ2-8 Is Involved in Adhesion to Epithelial Intestinal Cells and Decrease on E-coil Association to Caco-2 Cells | Živković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2015 | Evaluation of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for production of white pickled and fresh soft cheeses (✓) | Terzić-Vidojević, Amarela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Gregurek, Ljerka; Šušković, Jagoda; Raspor, Peter; Topisirović, Ljubiša;
| Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Evaluation of lactic acid bacteria and yeast diversity in traditional white pickled and fresh soft cheeses from the mountain regions of Serbia and lowland regions of Croatia | Golić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |