еНаука - преглед

Преглед према Аутор Lazarević, Jasmina

Приказ резултата 21 до 40 од 127 < претходно   следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables (✓)Cvetković, Biljana  ; Lević, Ljubinko ; Nićetin, Milica  ; Ćurčić, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Gubić, Jasmina  ; Nježić, Zvonko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Comparative analysis of the chemical composition of the blue crab Callinectes sapidus claw meat from two distinct localities in Adriatic coastal waters (✓)Čabarkapa, Ivana  ; Lazarević, Jasmina  ; Rakita, Slađana  ; Tomičić, Zorica  ; Joksimović, Aleksandar; Joksimović, Danijela; Drakulović, DraganaОстало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Comparative analysis of the fat and fatty acid profile of donkey, mare and human milk (✓)Lazarević, (Gubić) Jasmina  ; Tomičić, Zorica  ; Šarić, Ljubiša  ; Čabarkapa, Ivana  ; Rakita, Slađana  ; Plavšić, Dragana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Comparative investigation of fish (Carassius gibelio) treated by osmotic dehydration in molasses at different temperatures (✓)Lazarević, Jasmina  ; Plavšić, Dragana  ; Šarić, Ljubiša  ; Varga, Ana  ; Čabarkapa, Ivana  ; Filipčev, Bojana  ; Šimurina, Olivera  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Comparing the fatty acid profile of freshwater crayfish Faxonius limosus and sea crayfish blue crab Callinctes sapidus (✓)Lazarević, Jasmina  ; Jasmina Lazarević  ; Ivana Čabarkapa  ; Rakita, Slađana  ; Tomičić, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Comparison of the nutritional quality and the fat globule size after six months of lactation of donkey and human milk (✓)Lazarević, Jasmina  ; Iličić, Mirela  ; Peulić, Tatjana  ; Dragojlović, Danka  ; Kanurić, Katarina  ; Popović, Ljiljana  ; Lončarević, Ivana  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Comparison of the protein and fatty acid fraction of Balkan donkey and human milk (✓)Lazarević, Jasmina  ; Milovanović, Ivan  ; Iličić, Mirela  ; Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  ; Šarić, Ljubiša  ; Ilić, Nebojša  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2017Conductometric method for determining water stability and nutrient leaching of extruded fish feed (✓)Banjac, Vojislav  ; Čolović, Radmilo ; Pezo, Lato  ; Čolović, Dušica  ; Lazarević, Jasmina  ; Đuragić, Olivera  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Consumer Attitudes and Preferences towards Traditional Food Products in Vojvodina (✓)Peulić, Tatjana  ; Marić, Aleksandar  ; Maravić, Nikola  ; Novaković, Aleksandra  ; Kalenjuk Pivarski, Bojana  ; Čabarkapa, Ivana  ; Lazarević, Jasmina  ; Šmugović, Stefan  ; Ikonić, Predrag  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2013Defining and valorization of the enriched cookie sensory profile (✓)Mladenka Pestrović  ; Dubravka Jambrec  ; Miona Belović  ; Jasmina Lazarević  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Definisanje i valorizacija senzorskog profila keksa sa dodatom vrednošću (✓)Pestorić, Mladenka  ; Škrobot, Dubravka  ; Belović, Miona  ; Gubić, Jasmina  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Determination of whey proteins profile in Balkan donkeys milk during lactation period (✓)Lazarević, Jasmina  ; Tasić, Tatjana  ; Tomić, Jelena  ; Torbica, Aleksandra  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Differences in dynamic sensory perception between commercial cholocalte spreads (✓)Škrobot, Dubravka  ; Tomić, Jelena  ; Đermanović, Branislava  ; Šarić, Bojana  ; Gubić, Jasmina  ; Županjac, Miloš  ; Maravić, Nikola  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Diversity of amino acids composition in cereals (✓)Tomičić, Zorica M.  ; Pezo, Lato L.  ; Spasevski, Nedeljka J.  ; Lazarević, Jasmina M.  ; Čabarkapa, Ivana S.  ; Tomičić, Ružica M.  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022EFFECT OF COLD-PRESSING AND SOXHLET EXTRACTION TECHNIQUES ON THE PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CAMELINA (CAMELINA SATIVA L.) SEEDS OIL (✓)Savić Gajić, Ivana M.  ; Savić, Ivan  ; Rakita, Slađana  ; Spasevski, Nedeljka  ; Lazarević, Jasmina  ; Dragojlović, Danka  ; Stojkov, Viktor  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Effect of essential oil of Origanum heracleoticum L. on marinated chicken meat shelf – life (✓)Šarić, Ljubiša  ; Čabarkapa Ivana  ; Škrinjar Marija ; Blagojev N.  ; Gubić, Jasmina  ; Radusin Tanja Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Effect of inclusion of phytogenic additives, organic acids and probiotics in broiler diet on chemical compositon and meat quality (✓)Tasić, Tatjana  ; Ikonić, Predrag  ; Lazarević, Jasmina  ; Džinić, Natalija ; Okanović, Đorđe  ; Lević, Jovanka  ; Sredanović, Slavica Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of lactation and season on vitamin C content in donkey milk (✓)Lazarević, Jasmina  ; Popović, Sanja  ; Šarić, Ljubiša  ; Tasić, Tatjana  ; Lević, Jovanka  ; Šarić, Bojana  ; Jovanov, Pavle  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of linseed co-extrudates addition into a broiler chickens diet on fatty acid composition of leg meat (✓)Gubić Jasmina  ; Ikonić Predrag  ; Čolović Dušica  ; Tasić Tatjana  ; Okanović Đorđe  ; Popović Sanja  ; Lević Jovanka  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Effect of linseed co-extrudates addition into a broiler chickens diet on fatty acid composition of leg meat (✓)Ikonić, Predrag M.  ; Čolović, Dušica S.  ; Tasić, Tatjana M.  ; Okanović, Đorđe G.  ; Lazarević, Jasmina M.  ; Popović, Sanja J.  ; Lević, Jovanka D.  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.