еНаука - преглед
Преглед према Аутор Lazarević, Jasmina
Приказ резултата 21 до 40 од 127
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Comparation of extraction methods for HPLC determination of L-ascorbic acid in vegetables (✓) | Cvetković, Biljana ; Lević, Ljubinko ; Nićetin, Milica ; Ćurčić, Biljana ; Filipović, Vladimir ; Gubić, Jasmina ; Nježić, Zvonko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparative analysis of the chemical composition of the blue crab Callinectes sapidus claw meat from two distinct localities in Adriatic coastal waters (✓) | Čabarkapa, Ivana ; Lazarević, Jasmina ; Rakita, Slađana ; Tomičić, Zorica ; Joksimović, Aleksandar; Joksimović, Danijela; Drakulović, Dragana | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparative analysis of the fat and fatty acid profile of donkey, mare and human milk (✓) | Lazarević, (Gubić) Jasmina ; Tomičić, Zorica ; Šarić, Ljubiša ; Čabarkapa, Ivana ; Rakita, Slađana ; Plavšić, Dragana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Comparative investigation of fish (Carassius gibelio) treated by osmotic dehydration in molasses at different temperatures (✓) | Lazarević, Jasmina ; Plavšić, Dragana ; Šarić, Ljubiša ; Varga, Ana ; Čabarkapa, Ivana ; Filipčev, Bojana ; Šimurina, Olivera | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Comparing the fatty acid profile of freshwater crayfish Faxonius limosus and sea crayfish blue crab Callinctes sapidus (✓) | Lazarević, Jasmina ; Jasmina Lazarević ; Ivana Čabarkapa ; Rakita, Slađana ; Tomičić, Zorica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparison of the nutritional quality and the fat globule size after six months of lactation of donkey and human milk (✓) | Lazarević, Jasmina ; Iličić, Mirela ; Peulić, Tatjana ; Dragojlović, Danka ; Kanurić, Katarina ; Popović, Ljiljana ; Lončarević, Ivana | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2015 | Comparison of the protein and fatty acid fraction of Balkan donkey and human milk (✓) | Lazarević, Jasmina ; Milovanović, Ivan ; Iličić, Mirela ; Tomić, Jelena ; Torbica, Aleksandra ; Šarić, Ljubiša ; Ilić, Nebojša | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2017 | Conductometric method for determining water stability and nutrient leaching of extruded fish feed (✓) | Banjac, Vojislav ; Čolović, Radmilo ; Pezo, Lato ; Čolović, Dušica ; Lazarević, Jasmina ; Đuragić, Olivera | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Consumer Attitudes and Preferences towards Traditional Food Products in Vojvodina (✓) | Peulić, Tatjana ; Marić, Aleksandar ; Maravić, Nikola ; Novaković, Aleksandra ; Kalenjuk Pivarski, Bojana ; Čabarkapa, Ivana ; Lazarević, Jasmina ; Šmugović, Stefan ; Ikonić, Predrag | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2013 | Defining and valorization of the enriched cookie sensory profile (✓) | Mladenka Pestrović ; Dubravka Jambrec ; Miona Belović ; Jasmina Lazarević | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Definisanje i valorizacija senzorskog profila keksa sa dodatom vrednošću (✓) | Pestorić, Mladenka ; Škrobot, Dubravka ; Belović, Miona ; Gubić, Jasmina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Determination of whey proteins profile in Balkan donkeys milk during lactation period (✓) | Lazarević, Jasmina ; Tasić, Tatjana ; Tomić, Jelena ; Torbica, Aleksandra | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Differences in dynamic sensory perception between commercial cholocalte spreads (✓) | Škrobot, Dubravka ; Tomić, Jelena ; Đermanović, Branislava ; Šarić, Bojana ; Gubić, Jasmina ; Županjac, Miloš ; Maravić, Nikola | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Diversity of amino acids composition in cereals (✓) | Tomičić, Zorica M. ; Pezo, Lato L. ; Spasevski, Nedeljka J. ; Lazarević, Jasmina M. ; Čabarkapa, Ivana S. ; Tomičić, Ružica M. | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2022 | EFFECT OF COLD-PRESSING AND SOXHLET EXTRACTION TECHNIQUES ON THE PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CAMELINA (CAMELINA SATIVA L.) SEEDS OIL (✓) | Savić Gajić, Ivana M. ; Savić, Ivan ; Rakita, Slađana ; Spasevski, Nedeljka ; Lazarević, Jasmina ; Dragojlović, Danka ; Stojkov, Viktor | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Effect of essential oil of Origanum heracleoticum L. on marinated chicken meat shelf – life (✓) | Šarić, Ljubiša ; Čabarkapa Ivana ; Škrinjar Marija ; Blagojev N. ; Gubić, Jasmina ; Radusin Tanja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Effect of inclusion of phytogenic additives, organic acids and probiotics in broiler diet on chemical compositon and meat quality (✓) | Tasić, Tatjana ; Ikonić, Predrag ; Lazarević, Jasmina ; Džinić, Natalija ; Okanović, Đorđe ; Lević, Jovanka ; Sredanović, Slavica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effect of lactation and season on vitamin C content in donkey milk (✓) | Lazarević, Jasmina ; Popović, Sanja ; Šarić, Ljubiša ; Tasić, Tatjana ; Lević, Jovanka ; Šarić, Bojana ; Jovanov, Pavle | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effect of linseed co-extrudates addition into a broiler chickens diet on fatty acid composition of leg meat (✓) | Gubić Jasmina ; Ikonić Predrag ; Čolović Dušica ; Tasić Tatjana ; Okanović Đorđe ; Popović Sanja ; Lević Jovanka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Effect of linseed co-extrudates addition into a broiler chickens diet on fatty acid composition of leg meat (✓) | Ikonić, Predrag M. ; Čolović, Dušica S. ; Tasić, Tatjana M. ; Okanović, Đorđe G. ; Lazarević, Jasmina M. ; Popović, Sanja J. ; Lević, Jovanka D. | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |