еНаука - преглед
Преглед према Аутор Lončar, Biljana
Приказ резултата 1 до 20 од 221
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of Chokeberry (✓) | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Addition of Combinedly Dehydrated Peach to the Cookies—Technological Quality Testing and Optimization (✓) | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Agricultural parameters and essential oil content composition prediction of aniseed, based on growing year, locality and fertilization type - an artificial neural network approach (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | Aluminium and calcium ions binding to pectin in sugar beet juice - model of electrical double layer (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2012 | Aluminium sulfate as ecological coagulant in phase of sugar beet juice clarification (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Aluminium Sulphate and Polyelectolytes – Ecological Coagulants and Flokulats in Sugar Beet Juice (✓) | Kuljanin, Tatjana A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analiza koncentracije i porekla žive u kućnoj prašini – hemometrijski pristup (✓) | Nedić, Aleksandra | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Analiza osetljivosti procesa osmotske dehidratacije mesa srebrnog karaša (Carassius Gibelio) u tri različita osmotska rastvora (✓) | Ćurčić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Analiza sadržaja minerala osmostki tretirane ribe Carassius carassius | Zlatanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Analysis of Mass Transfer Rate and Efficiency of Osmotic Dehydration of Wild Garlic (✓) | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Analysis of mass transfer rate and efficiency of osmotic dehydration of wild garlic (✓) | Nićetin, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Antioxidant activity and phenolic compounds in gluten-free cookies enriched with sugar beet molasses (✓) | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatment (✓) | Knežević, Violeta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Primena modela diskretnih elemenata na protok zrnastog materijala u pužnom transporteru (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2012 | Application of response surface method on pork meat osmotic dehydratation (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Aromatherapy: Therapy with Fragrances of Lavender Essential Oil (✓) | Aćimović, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Artificial neural network and kinetic modeling of capers during dehydration and rehydration processes (✓) | Demir, Hasan; Lončar, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Artificial neural network and random forest regression models for modelling fatty acid and tocopherol content in oil of winter rapeseed (✓) | Rajković, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2012 | Artificial neural network model for pork meat osmotic dehydration process (✓) | Koprivica, Gordana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Artificial neural network model of pork meat cubes osmotic dehydratation (✓) | Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |