еНаука - преглед

Преглед према Аутор Nastasijević, Ivan

Приказ резултата 1 до 20 од 113  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2022Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate.Nastasijević, Ivan  ; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011An overview of own long-standing research on epidemiology and controls of Escherichia coli O157 (VTEC) in the beef chainSava Bunčić; Avery Sheryl; Dragan Antić; Blagojević, Bojan  ; Dučić, Miroslav  ; Mitrović, Radmila  ; Nastasijević, Ivan J.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Antimicrobial Resistance in Aquaculture: Risk Mitigation within the One Health ContextMilijasevic, Milan  ; Veskovic-Moracanin, Slavica  ; Babic Milijasevic, Jelena  ; Petrovic, Jelena  ; Nastasijevic, Ivan  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the food safety contextNastasijevic, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Antimicrobial resistance monitoring and surveillance in the meat chain: A report from five countries in the European Union and European Economic AreaK. McNulty; J. Soon; C. Wallace; Nastasijević, Ivan J.  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2018Application of WGS in food establishments: One Health context.Nastasijević, Ivan J.  ; Brankica Lakićević  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Applications of computer vision systems for meat safety assurance in abattoirs: A systematic reviewSandberg, Marianne; Ghidini, Sergio; Alban, Lis; Dondona, Andrea Capobianco; Blagojevic, Bojan J  ; Bouwknegt, Martijn; Lipman, Len; Dam, Jeppe Seidelin; Nastasijevic, Ivan  ; Antic, DraganНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2004Approval of food processing establishments - export in the EU and US marketNastasijevic, Ivan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Assessment of biogenic amine production by lactic acid bacteria isolated from Serbian traditionally fermented foodsVesković-Moračanin, Slavica  ; Stefanović, Srđan  ; Borović, Branka  ; Nastasijevic, Ivan  ; Milijasevic, Milan  ; Stojanova, Monika; Đukić, DragutinНаучни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2019Assessment of meat products and saturated fatty acid intake in human dietsTrbović, Dejana  ; Lakićević, Brankica  ; Petronijević, Radivoj  ; Lukic, M; Jankovic, V; Petrović, Zoran  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Assessment of sensory and chemical parameters of tea sausageBrankovic, Lazic I; Lilić, Slobodan  ; Jovanović, Jelena  ; Raseta, M; Mrdovic, B; Trbović, Dejana  ; Nastasijevic, I  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Biological Hazards in the Pork Chain Continuum: Risk Mitigation StrategyBetic, Nikola  ; Brankovic, Lazic Ivana  ; Nastasijević, Ivan  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022Biosecurity and Lairage Time versus Pork Meat Quality Traits in a Farm–Abattoir ContinuumNastasijević, Ivan  ; Glišić, Milica  ; Milijašević, Milan  ; Jankoviž, Sasa; Mitroviž, Radmila  ; Babić Milijasević, Jelena  ; Bošković Cabrol, Marija  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2021Biosensors for animal health and meat safety monitoring: farm-to-slaughterhouse continuumNastasijević, Ivan  ; Mitrović, Radmila  ; Janković, Saša  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Biosensors in the meat chain continuum as a tool for animal health, food safety, food quality and food fraud controlNastasijević, Ivan  ; Radonić, Vasa  ; Jurica, KarloКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Campylobacter spp. in the Poultry Meat Chain and Exposure Assessment of Consumers: Literature DataNastasijevic, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Challenges in Agri-Food Chain: Biosensors in the Meat Production SystemNastasijević, Ivan  ; Podunavac, Ivana  ; Janković, Saša  ; Mitrović, Radmila  ; Radonić, Vasa  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2017Cold chain management in meat storage, distribution and retail: A reviewNastasijevic, Ivan  ; Lakicevic Brankica  ; Petrovic Zoran  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Development of Generic Prerequisite Programmes and HACCP plans in the food chain (food of animal origin); WP4: Development of generic Prerequisite Programmes and HACCP plans for slaughter, dressing, cutting/debonning and dispatch of fresh meats (bovine, pork and poultry)Nastasijevic, Ivan  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Digitalization in the meat chainNastasijević, Ivan  ; Vesković, Slavica  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја