еНаука - преглед
Преглед према Аутор Pintać, Diandra
Приказ резултата 1 до 20 од 72
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | A comparative study of mycochemical composition, antioxidant and anti-acetylcholinesterase activity of F. Fomentarius (L.) Fr. 1849 from Balkan region (✓) | Rašeta Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Analyzing biological and chemical properties of Turkish and instant coffees | Pintać, Diandra Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Anthocyanin composition of wines from Fruška Gora region (Serbia) | TOROVIĆ, LjILjA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Anti-inflamatory activity and phenolic profile of Rosa dumalis Bechts. 1842 Rose hips (✓) | Nađpal, Jelena; Pintać, Diandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Antioksidantni potencijal šire i vina Frankovke (✓) | Pintać, Diandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Antioxidant and anti-inflammatory activities of quercetin and its derivatives | Lesjak, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Antioxidant and neuroprotective properties of commercial Serbian rose wines of different price range | Pintać, Diandra Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Bioactive lignans in Anthriscus sylvestris from Fruška Gora: Distribution and time evolution (✓) | Berežni, Sanja Z. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Change in phenolic profile, neuroprotective and antihypertensive potentials of wine and grape juice during in vitro digestion and cell metabolism (✓) | Pintać, Diandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Changes in phenolic profile of young wine during the in vitro digestion (✓) | Pintać, Diandra Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Chemical and biological properties of juice and wine made from Malvasia grape variety originating from Fruška Gora, Serbia | Pintać Diandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Chemical characterisation and antioxidant potency of autochthon variety Sila grape juice and wine from Fruška Gora region | Majkić Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Chemical characterisation and antioxidant potency of Italian Riesling variety wine and grape juice from Fruška Gora region | Majkić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Chemical characterisation and biological potency of merlot variety grape juice and wine from Fruška Gora region | Majkić, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Chemical characterization and antioxidant capacity of decaffeinated coffee extracts | Radisavljević Tanja; Živanović Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Chemical characterization and antioxidant potency of autochtothon variety Sila grape juice and wine from Fruška gora region | Majkić, Tatjana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Chemical composition and antioxidant activity of pomegranate (Punica granatum L.) peel and pulp | Vujinović Srđan; Pintać Diandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Citrus fruit peel waste as a fruitful source of natural antioxidants for industry purposes | Živanović Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Comparing antioxidant and chemical properties of black and green tea | Pintać, Diandra Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparison of phenolic composition and biological activity of commercially available white wines originating from Fruška Gora, Serbia | Pintać, Diandra Đ. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |