еНаука - преглед
Преглед према Аутор Tomičić, Zorica
Приказ резултата 21 до 40 од 91
< претходно
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2011 | Bakterije u kozjem mesu - biološka opasnost (✓) | Ivanović, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2016 | Beneficial properties of probiotic yeast Saccharomyces boulardii (✓) | Tomičić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Biofilm formation of Listeria monocytogenes under various growth conditions (✓) | Tomičić, Zorica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Biofilm formation of Salmonella Enteritidis on food contact surfaces (✓) | Čabarkapa, Ivana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Biofilm forming ability of food-borne related pathogens (✓) | Čabarkapa, Ivana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Biofilm Forming Bacteria in Meat Processing Facilities (✓) | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | By-products of the oil industry as sources of amino acids in feed (✓) | Tomičić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Candida glabrata: Novel view on treating yeast infections (✓) | Raspor, Peter; Tome, Miha; Tomičić, Ružica M. ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Characterization of organic Spirulina spp. and Chlorella vulgaris as one of the most nutrient-dense food (✓) | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Chemical composition and amino acid profiles in different types of maize kernels / Hemijski sastav i aminokiselinski profil različitih tipova zrna kukuruza. (✓) | Milašinović-Šeremešić, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical composition and amino acid profiles in different types of maize kernels. (✓) | Milašinović, Šeremeši Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Chemical composition and antibacterial activity of spice essential oils against Escherichia coli and Salmonella Typhimurium (✓) | Varga, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Comparative analysis of the chemical composition of the blue crab Callinectes sapidus claw meat from two distinct localities in Adriatic coastal waters (✓) | Čabarkapa, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparative analysis of the fat and fatty acid profile of donkey, mare and human milk (✓) | Lazarević, (Gubić) Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparing the fatty acid profile of freshwater crayfish Faxonius limosus and sea crayfish blue crab Callinctes sapidus (✓) | Lazarević, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Comparison of Nutritional Profiles of Super Worm (Zophobas morio) and Yellow Mealworm (Tenebrio molitor) as Alternative Feeds Used in Animal Husbandry: Is Super Worm Superior? (✓) | Dragojlović, Danka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2015 | Determination of MICING: a new assay for assessing minimal inhibitory concentration for invasive growth (✓) | Zupan, J.; Tomičić, Z. ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Diversity of amino acids composition in cereals (✓) | Tomičić, Zorica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2023 | Effect of dietary inclusion of Chlorella algae on the nutritive value and physical properties of pelleted feed for laying hens (✓) | Rakita, Slađana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Effect of different ripening conditions on amino acids and biogenic amines evolution in Sjenički sudžuk (✓) | Ikonić, Predrag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |