еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vujić, Đura
Приказ резултата 1 до 20 од 87
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | A GC-MS based Fatty Acid Profiling Approach for Uncovering the Composition of Edible Oil Blends![]() | Ilić, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | A GC/MS Method for Sunflower, Almond and Linseed Oil Differentiation![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | A New Challenge in Food Authenticity: Application of a Novel Mathematical Model for Rapid Quantification of Vegetable Oil Blends by Gas Chromatography – Mass Spectrometry (GC-MS)![]() | Ilić, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | A new method for olive oil and safflower oil differentiation![]() | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | A new method for the proportion estimation in edible oil blends: sunflower and rapeseed oil![]() | Ilić, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | A Novel Method of Determination of Individual Oil Content in Sunflower and Flaxseed Oil Blends![]() | Ilić, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | A rapid dicrimination of wheat, walnut and hazelnut flour samples using chemometric algorithms on GC/MS data![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | A Review of Adulteration Versus - Authentication of Flour![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Amino acid based legume authenticity method: bean and pea![]() | Ilić, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Application of multivariate analysis in wheat and corn flour differentiation![]() | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Applying a new GC-MS method in the analysis of white and red grape seed cold-pressed oils![]() | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Authentication of Cereal Flours by Multivariate Analysis of GC–MS Data![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Authentication of Extra Virgin Olive Oil Based on Fatty Acid Composition and Multivariate Statistics![]() | Ilić, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Authenticity of lipid and sugar profiles of various buckwheat cultivars investigated by GC-MS system and multivariate analysis![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Binary Simple Sugar Profiling in Corn and Small Grain Flour Authentication Using GC/EI-qMS Approach![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2016 | Brza metoda za određivanje homogenosti i autentičnosti uzoraka ekstra-devičanskog maslinovog ulja i ulja šafranjike![]() | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2019 | Characterization of Fatty Acids in Cereals and Oilseeds from the Republic of Serbia by Gas Chromatography–Mass Spectrometry (GC/MS) with Chemometrics![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Characterization of the liposoluble fraction of common wheat (Triticum aestivum) and spelt (T. aestivum ssp. spelta) flours using multivariate analysis![]() | Bodroža-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2013 | Chromatographic conditions optimization of separation of halogen steroid derivatives![]() | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Classification of Cereal Flour by Gas Chromatography – Mass Spectrometry (GC-MS) Liposoluble Fingerprints and Automated Machine Learning![]() | Pastor, Kristian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |