еНаука - преглед
Преглед према Аутор Stolić, Žužana
Приказ резултата 21 до 32 од 32
< претходно
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2012 | Kompozitni filmovi na bazi proteina uljane tikve golice i hitozana (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Maltodextrin as a carrier of health benefit compounds in Satureja montana dry powder extract obtained by spray drying technique (✓) | Vidović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Microencapsulation technology and essential oil pesticides for food plant production (✓) | Krimer Malešević, Vera; Vaštag, Žužana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Model optimalne fermentacije, sušenja i zrenja bezbedne Petrovačke kobasie vrhunskog kvaliteta u tradicionalnim uslovima proizvodnje (✓) | Petrović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Optimization of Enzymatic Hydrolysis of Cucurbitin Using Response Surface Methodology: Improvement of the Functional Properties (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Optimization of Transglutaminase Cross-linking of Pumpkin Oil Cake Globulin; Improvement of the Solubility and Gelation Properties (✓) | Popović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2011 | Phenolic Acids in Pumpkin (Cucurbita pepo L.) Seeds (✓) | Krimer-Malešević, Vera; Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Production of enzymatic hydrolysates with antioxidant and angiotensin-I converting enzyme inhibitory activity from pumpkin oil cake protein isolate (✓) | Vaštag, Žužana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2012 | Pumpkin oil cake protein isolate films as potential gas barrier coating (✓) | Popović, Senka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | The ACE inhibitory activity of fermented dairy products during storage (✓) | Vukić (Hrnjez), Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The biological activity of fermented dairy products obtained by kombucha and conventional starter cultures during storage (✓) | Hrnjez, Dajana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2011 | Unapređenje funkcionalnih osobina proteina iz semena uljarica (✓) | Peričin, Draginja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |