еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petković, Marko

Приказ резултата 1 до 20 од 85  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of ChokeberryPetković, Marko  ; Filipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Miletić, Nemanja  ; Malešević, Zoranka; Jevremović, Darko  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2025A NEW APPROACH TO THE KINETICS OF CONVECTIVE PLUM DRYING USING SENSORSPetković, Marko  ; Lukyanov, Alexander; Miletic, Nemanja  ; Donskoy, Danila; Zhuravlev, AleksandrКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2025A Novel Method for Analyzing the Kinetics of Convective/IR Bread Drying (CIRD) with Sensor TechnologyPetković, Marko  ; Lukyanov, Alexander; Đurović, Igor  ; Miletić, Nemanja  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2022Acceptability of bread supplemented with yeast extract to consumersFilipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Petković, Marko  ; Pezo, Lato  ; Košutić, Milenko  ; Vučurović, Vesna  Научни чланак
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51
2025Aдитиви у прехрамбеној индустрији - [уџбеник]Петковић, Марко  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Alternatives for Sugar Replacement in Food Technology: Formulating and Processing Key AspectsPetković, Marko  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021An Internet of Things – based grocery tracking information systemTeodora Rakonjac; Petkovic, Marko  ; Mladenović, Vladimir  Патент
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant capacity of nettle leaves during osmotic treatmentKnežević, Violeta  ; Pezo, Lato  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Gorjanović, Stanislava  ; Šuput, Danijela  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2019CaO&CaSO4 and CaO&Al2 (SO4)3 as pectin precipitants-model of overlapping diffuse layersKuljanin, Tatjana ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Filipčev, Bojana  ; Pezo, Lato  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2024Changes in cold-pressed oil due to roasting of hazelnut kernelsRadovanović, Mirjana  ; Kurtić, Jelena; Petković, Marko  ; Miletić, Nemanja  ; Đurović, Vesna  Научни чланак
24M24 - Водећи национални часопис категорије M24
2019Chemical changes caused by air drying of fresh plum fruitsMiletić, Nemanja M.  ; Mitrović, Olga V.  ; Popović, Branko T.  ; Pavle Mašković  ; Mitić, Milan N.  ; Petković, Marko M.  Научни чланак
23M23 - Међународни часопис категорије M23
2024Chemical Composition of Healthy and Raspberry Leaf Blotch Emaravirus-Infected Red Raspberry ‘Willamette’ FruitsMiletić, Nemanja  ; Mitić, Milan  ; Popović, Branko  ; Petković, Marko  ; Vasilijević, Bojana  ; Katanić, Vera  ; Jevremović, Darko  Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21
2021Chemical, antioxidative, and sensory characteristics of wheat bread partially substituted with black chokeberry (Aronia melanocarpa L.) powderPetković, Marko  ; Filipović, Vladimir  ; Filipović, Jelena  ; Đurović, Igor  ; Miletić, Nemanja  ; Radovanović, JovanaНаучни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2020Chokeberry thin layer convective drying process modeling and energy efficiency estimationFilipović, Vladimir  ; Petković, Marko  ; Filipović, Jelena  ; Miletić, Nemanja  ; Đurović, Igor  ; Radovanović, Jovana; Lukyanov, AlexandrКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022„Clean label“ meat products – how to gain consumer confidence?Kurćubić, Vladimir  ; Stajić, Slaviša  ; Miletić, Nemanja  ; Đurović, Vesna  ; Petković, Marko  ; Dmitrić, Marko; Jakovljević, Branko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010ČokoladiranjePetković, Marko  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Comparative analysis of phenolic, flavonoid and antioxidant content in root vegetables from organic and conventional productionMalešević, Zoranka; Jovović, Mirjana; Govedarica-Lučić, Aleksandra; Petković, Marko  Научни чланак
22M22 - Међународни часопис категорије M22
2019Comparative analysis of selected physicochemical properties of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.), maize, wheat and potato starchPycia, Karolina; Gęsiński, Krzysztof; Jaworska, Grażyna; Barczak, BożenaНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023COMPARISON OF COW’S MILK WITH PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES: SELECTED CHEMICAL AND PHYSICAL ANALYSISMilovanović, Vesna  ; Petrović, Miloš  ; Kurćubić, Vladimir  ; Petković, Marko  ; Miletic, Nemanja  ; Đurović, Igor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Comparison of the kinetic behavior of crystalline cane and beet sucrose thermal decompositionAverill, Ben; Thomas, Leonard C.; Subedi, Kiran; Schmidt, Shelly J.Научни чланак
21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21