еНаука - преглед
Преглед према Аутор Lanciotti, Rosalba
Приказ резултата 1 до 6 од 6
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Essential Oils and Their Combination with Lactic Acid Bacteria and Bacteriocins to Improve the Safety and Shelf Life of Foods: A Review | Bukvički, Danka ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Probiotic and Metabolic Characterization of Vaginal Lactobacilli for a Potential Use in Functional Foods | D'Alessandro, Margherita; Parolin, Carola; Bukvički, Danka ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | THE EFFECT OF THYMUS ALGERIENSIS ESSENTIAL OIL ON THE MICROBIAL SHELF LIFE OF MARINATED PORK MEAT | Bukvički, Danka ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Unravelling the Potential of Lactococcus lactis Strains to Be Used in Cheesemaking Production as Biocontrol Agents | Bukvički, Danka ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2020 | Use of Essential Oils to Increase the Safety and the Quality of Marinated Pork Loin | Siroli, Lorenzo; Baldi, Giulia; Soglia, Francesca; Bukvički, Danka ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Utilization of ‘early green harvest’ and non-Saccharomyces cerevisiae yeasts as a combined approach to face climate change in winemaking (✓) | Teslić, Nemanja ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |