еНаука - преглед

Преглед према Аутор Patrignani, Francesca

Приказ резултата 1 до 7 од 7
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Essential Oils and Their Combination with Lactic Acid Bacteria and Bacteriocins to Improve the Safety and Shelf Life of Foods: A ReviewBukvički, Danka  ; D’Alessandro, Margherita; Rossi, Samantha; Siroli, Lorenzo; Gottardi, Davide; Braschi, Giacomo; Patrignani, Francesca; Lanciotti, RosalbaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Lamiaceae in the treatment of cardiovascular diseases (✓)Patrignani, Francesca; Prasad, Sahdeo; Novaković, Miroslav  ; Marin, Petar D.  ; Bukvicki, Danka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2021Probiotic and Metabolic Characterization of Vaginal Lactobacilli for a Potential Use in Functional FoodsD'Alessandro, Margherita; Parolin, Carola; Bukvički, Danka  ; Siroli, Lorenzo; Vitali, Beatrice; De Angelis, Maria; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, FrancescaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023THE EFFECT OF THYMUS ALGERIENSIS ESSENTIAL OIL ON THE MICROBIAL SHELF LIFE OF MARINATED PORK MEATBukvički, Danka  ; Siroli, Lorenzo; Gottardi, Davide; Patrignani, Francesca; D’alessandro, Margherita; Soglia, Francesca; Giweli, Abdulhmid; Petracci, Massimiliano; Lanciotti, RosalbaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Unravelling the Potential of Lactococcus lactis Strains to Be Used in Cheesemaking Production as Biocontrol AgentsBukvički, Danka  ; Siroli, Lorenzo; D’Alessandro, Margherita; Cosentino, Sofia; Fliss, Ismail; Said, Laila Ben; Hassan, Hebatoallah; Lanciotti, Rosalba; Patrignani, FrancescaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2020Use of Essential Oils to Increase the Safety and the Quality of Marinated Pork LoinSiroli, Lorenzo; Baldi, Giulia; Soglia, Francesca; Bukvički, Danka  ; Patrignani, Francesca; Petracci, Massimiliano; Lanciotti, RosalbaНаучни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2018Utilization of ‘early green harvest’ and non-Saccharomyces cerevisiae yeasts as a combined approach to face climate change in winemaking (✓)Teslić, Nemanja  ; Patrignani, Francesca; Ghidotti, Michele; Parpinello, Giuseppina Paola; Ricci, Arianna; Tofalo, Rosanna; Lanciotti, Rosalba; Versari, AndreaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису