еНаука - преглед
Преглед према Аутор Paunović, Dušanka
Приказ резултата 1 до 11 од 11
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2008 | Application of autochthonous lactic acid bacteria in the white brined cheese production | Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Characterization of autochthonous Lactobacillus paracasei 08 strain on potential probiotic ability | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Comparision between biofungicides based on different Bacillus spp. strains (Ch-13 and Qst 713) in green mould control (✓) | Potočnik, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Impact of Bacillus subtilis QST713 mushroom grain spawn treatment on yield and green mould control (✓) | Potočnik, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2009 | The study of autochthonous lactic acid bacteria from white brined cheeses | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2021 | Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299v (✓) | Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Sample analysis of organically produced honey and conventionally produced honey in Western Serbia (✓) | Ivanović, Marina; Galonja-Coghill, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2021 | Tartuf (Tuber sp.): mikroflora, aromatična jedinjenja i primena u proizvodnji sira | Paunović, Dušanka | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2011 | The application of autochthonous lactic acid bacteria in white brined cheese production | Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | The effects of casing soil treatment with Bacillus subtilis Ch-13 biofungicide on green mould control and mushroom yield (✓) | Potočnik, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2008 | The influence of adjunct cultures on the properties of low fat brined cheese | Djerovski, Jelena; Radulović, Zorica ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |