еНаука - преглед
Преглед према Аутор Sterniša, Meta
Приказ резултата 1 до 9 од 9
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Black pepper (Piper nigrum L.) bacterial decontamination by sterilization and microwave treatments (✓) | Đorđević, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effects of carob flour and sugar beet fibers addition on quality of gingerbread type biscuits (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Fortified pasta with plant based supplements – influence on microbiological quality (✓) | Sterniša, Meta; Borljin, Marija; Smole Možina, Sonja; Raspor, Peter; Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Horseradish lyophilisate as bread ingredient - effect on rheological and fermentation properties (✓) | Sterniša, Meta; Radešić, Matea; Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Izboljšanje mikrobiološke obstojnosti kruha z dodatkom rožičeve moke in melase (✓) | Griz, Ana; Zahorec, Jana J. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | The Effect of Carob Extract on Antioxidant, Antimicrobial and Sensory Properties of Bread (✓) | Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread (✓) | Griz, Ana; Zahorec, Jana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |