еНаука - преглед

Преглед према Аутор Vural Gokmen

Приказ резултата 1 до 6 од 6
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2014Bioactive compounds in cereals and legumes: their antioxidant capacity and health benefitsVančetović, Jelena  ; Perić, Vesna  ; Žilić Slađana  ; Vural Gokmen; Arda Serpen; Marijana Janković  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Book of abstract - 9th Central European Congress on Food (✓)Žilić, Slađana M.  ; Mirjana Pešić  ; Miroljub Barać  ; Slađana Stanojević  ; Vural GokmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Cereal genotypes compared for the content of total and free lysine as precursors in formation of furosine and harmful dietary advanced glycation end products during Maillard reactionŽilić, Slađana M.  ; Işıl Gürsul; Dejan Dodig; Filipović, Milomir R.  ; Vural GokmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Neoformed compounds from the Maillard reaction in cereal cookies. Effect of whole-grain flour of rye, hull-less oat and hull-less barleyŽilić, Slađana M.  ; Işıl Gürsul; Vural Gokmen; Dejan DodigКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Potential of cereals for acrylamide formation in cookies (✓)Žilić, Slađana M.  ; Isil Gursul; Dejan Dodig  ; Marijana Simić  ; Vural GokmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018α-Dikarbonilnih jedinjenja kao prekursori krajnjih proizvoda glikacije u keksu na bazi žitarica (✓)Žilić, Slađana M.  ; Tolga Kocadagli; Vural GokmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.