еНаука - преглед
Преглед према Аутор Vural Gokmen
Приказ резултата 1 до 6 од 6
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Bioactive compounds in cereals and legumes: their antioxidant capacity and health benefits | Vančetović, Jelena ; Perić, Vesna ; Žilić Slađana ; Vural Gokmen; Arda Serpen; Marijana Janković | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Book of abstract - 9th Central European Congress on Food (✓) | Žilić, Slađana M. ; Mirjana Pešić ; Miroljub Barać ; Slađana Stanojević ; Vural Gokmen | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Cereal genotypes compared for the content of total and free lysine as precursors in formation of furosine and harmful dietary advanced glycation end products during Maillard reaction | Žilić, Slađana M. ; Işıl Gürsul; Dejan Dodig; Filipović, Milomir R. ; Vural Gokmen | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Neoformed compounds from the Maillard reaction in cereal cookies. Effect of whole-grain flour of rye, hull-less oat and hull-less barley | Žilić, Slađana M. ; Işıl Gürsul; Vural Gokmen; Dejan Dodig | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Potential of cereals for acrylamide formation in cookies (✓) | Žilić, Slađana M. ; Isil Gursul; Dejan Dodig ; Marijana Simić ; Vural Gokmen | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | α-Dikarbonilnih jedinjenja kao prekursori krajnjih proizvoda glikacije u keksu na bazi žitarica (✓) | Žilić, Slađana M. ; Tolga Kocadagli; Vural Gokmen | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |