Истраживачи
Bajac, Jelena
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Chemical composition and biological activity of juniper berry (Juniperus communis L.) essential oils (✓) | Terzić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Encapsulation efficiency of spray-dried juniper berry (Juniperus communis L.) essential oil microcapsules prepared with different wall materials (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Microencapsulation of Juniper barry essential oil, (Juniperus Communis L.) (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Determination of optimal ultrasound conditions for preparation of O/W emulsions with encapsulated juniper berry essential oil (Juniperus communis L.) (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Aspen HYSYS simulation of natural gas dehydration process (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The influence of modern and conventional extraction techniques on the biological activity of the fruit of elderberry (✓) | Vujanović, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Mikrobiološka aktivnost vodenih i etanolnih ekstrakata belog luka (A. sativum L.) i emulzija sa inkapsuliranim ekstraktima (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Optimizing stirred cell membrane emulsification process for making a food-grade multiple emulsion (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Extraction of different garlic varietes (Allium sativum L.) determination of organosulfur compounds and microbilogical activity (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The garlic (A. sativum L.) extracts food grade W1/O/W2 emulsions prepared by homogenization and stirred cell membrane emulsification (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2017 | A food grade multiple emulsion preparation by stirred cell membrane emulsification: optimization of the transmembrane pressure and the impeller rotational speed | Nikolovski, Branislava G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Release properties and stability of double W1/O/W2 emulsions containing pumpkin seed oil (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Multiobjective optimization of the composition of a water-in-oil emulsion containing pumpkin seed oil (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Stability of water-in-oil emulsions containing water or ethanol garlic extract – influence of type and concentration of emulsifier (✓) | Ilić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | How to formulate a stable and monodisperse water-in-oil nanoemulsion containing pumpkin seed oil: The use of multiobjective optimization (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | The garlic extract W/O/W double emulsions – from extraction to release characterisation (✓) | Ilić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Preparation of the W/O/W emulsions containing garlic extract incorporated into internal water phase using stirred cell membrane emulsification (✓) | Ilić, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Membrane technology application in the framework of zero emission concept (✓) | Rajović, Vuk; Marković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2015 | Double W/O/W emulsions with encapsulated garlic extract (✓) | Bajac, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Supercritical carbon dioxide extraction of pumpkin seed oil: fatty acids composition and oxidation stability (✓) | Nikolovski, Branislava ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |