Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Influence of added extracts of herbs (salvia lavandulifolia, salvia officinalis) and fruits (malpighia glabra) on rheological, textural, and functional (AChE-inhibitory and antioxidant activity) characteristics of dark chocolate (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | INOVATIVNI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU KAKAO KREM NAMAZA SA LEŠNIKOM UZ PRIMENU KOMBINOVANOG MLEVENJA MASE U SPREGNUTOM RADU RIFAJNER-KONČE I KUGLIČNOG MLINA (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2023 | Comparison of the antimicrobial activity of clove essential oil against probiotic microorganisms (✓) | Vukašinović Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Probiotic almond-based beverage: promising step towards a circular bioeconomy (✓) | Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Precautionary Allergen Labelling in Serbia: Market Audit and Consumers’ Perception (✓) | Davidović, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Influence of added whey proteins and hydrolysates on rheological and textural characteristics of milk chocolate (✓) | Rakin, Marica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Production and costability analysis of bioactive hydrolyzates of whey protein (✓) | Arsić, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Funkcionalna čokolada sa ekstraktima žalfije i acerole (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 84 ![]() M84 - Битно побољшано техничко решење на нац. нивоу |
2020 | Mlečna čokolada obogaćena probioticima (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2020 | Effect of Whey Protein on Satiety in Overweight and Obese Individuals (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | NOVI POSTUPAK ZA PROIZVODNJU MLEČNE ČOKOLADNE MASE: KOMBINACIJA MLEVENJA MASE NA PETOVALJKU I KUGLIČNOM MLINU (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2020 | Effect of corn straw pretreatment on efficiency of biogas production process: Computer simulation (✓) | Antanasković, Anja V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Effect of corn straw pretreatment on efficiency of biogas production process: Computer simulation (✓) | Antanasković, Anja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2020 | Contribution of Whey Protein in Prevention and Treatment of Disease (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antibacterial activity of clove essential oil in milk against food-borne pathogenic and spoilage bacteria (✓) | Vukašinović Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of organic matter on the antibacterial activity of clove essential oil against Staphylococcus aureus (✓) | Vukašinović Sekulić, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Production and techno-economic opportunities of use of whey in industrial processes (✓) | Arsić, Slavica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Application of Whey Protein Hydrolysates in Confectionery Fat Filling (✓) | Zarić, Danica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bioactive Potential of Whey Protein Hydrolysates (✓) | Embiriekah, Salem; Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Functional Properties of Dairy Protein Hydrolysates (✓) | Bulatović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Поглавље у монографији | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |