Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак

Резултати 61-70 од 70

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2009Evaluation and validation of two different chromatographic methods (HPLC and LC-MS/MS) for the determination and confirmation of ochratoxin A in pig tissues (✓)Milicevic, Dragan R  ; Juric, Verica B; Stefanovic, Srdjan  ; Veskovic-Moracanin, Slavica M  ; Jankovic, Sasa D  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2009Traditionelle serbische Rohpökelwaren aus Rind- und Schaffleisch (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; K. TROEGER; Turubatovic, Lazar; Ristic, Milan; Irina DedererНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008The presence of undesirable mould species on the surface of dry sausages (✓)Slavica Veskovic-Moracanin  ; Dragica Karan; Milicevic, Dragan  ; Stjepanovic, AleksandraНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Uticaj bosiljka na kvalitet i oksidativne promene lipida tokom skladištenja hrenovki (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Dragica Karan; Saičić, Snežana; Lilic, Slobodan  ; Okanović, DjordjeНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Ispitivanje antilisterijskog efekta bakteriocina Lactobacillus sakei I 154 u različitim uslovima (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Turubatović, Lazar; Marija Škrinjar; Obradović, DragojloНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2006Effect of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Faruk Čaklovica; Smajlović, Muhamed; Alagić, Davor; Lidija Kozačinski; Gasparik Reichardt JudithНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Influence of selected LAB on L. monocytogenes during production of traditionally fermented sausages (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Caklavica, F.; Kozacinski, L.; Cvrtila, Z.; Gasparik-Reichardt, J.; Zdolec, N.; Smajlovic, M.; Alagic, D.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2005Possible use of bacteriocins and starter cultures in upgrading of quality and safety of traditionally fermented sausages (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Hadziosmanovic, M.; Judit Gasparik-Reichardt; Smajlovic, M.; Zdolec, N.Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1999Bakteriološka ispravnost mašinski otkoštenog živinskog mesa (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Borovic, Branka  ; Lilic, Slobodan  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
1997Ispitivanje uticaja vakuum pakovanja na održivost hrenovki (✓)Veskovic, Veskovic Slavica or Slavica Moracanin  ; Borovic, Branka  ; Bogosavljevic, RadeНаучни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 61-70 од 70