Истраживачи



Филтрирано по:
Година:  [2010 TO 2019]
Година:  2013

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2013Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe (✓)Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva ; Milanović, Spasenija ; Kravić, Snežana  ; Suturović, Irena Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2013The antioxidant activity of kombucha fermented milk products with stinging nettle and winter savory (✓)Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Grahovac, Jovana  ; Lončar, Eva Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2013Characteristics of kombucha fermentation on milkMalbaša, Radomir  ; Vitas, Jasmina  ; Lončar, Eva Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Physical characteristics of kombucha fermented milk products with winter savory and wild thymeVitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Antioksidativna aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda dobijenih pomoću kombuhe (✓)Vitas, Jasmina  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013GC-MS determination of fatty acids in kombucha fermented milk products obtained using nontraditional inoculumsLončar, Eva ; Vitas, Jasmina  ; Kravić, Snežana  ; Milanović, Spasenija ; Malbaša, Radomir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products (✓)Stojanović, Zorica  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  ; Lončar, Eva Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису