Истраживачи
Vitas, Jasmina
Година - распон
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2013 | Antioksidativna aktivnost i sadržaj mononezasićenih masnih kiselina u fermentisanim mlečnim proizvodima dobijenim pomoću kombuhe (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2013 | The antioxidant activity of kombucha fermented milk products with stinging nettle and winter savory (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2013 | Characteristics of kombucha fermentation on milk | Malbaša, Radomir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Physical characteristics of kombucha fermented milk products with winter savory and wild thyme | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Antioksidativna aktivnost fermentisanih mlečnih proizvoda dobijenih pomoću kombuhe (✓) | Vitas, Jasmina ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | GC-MS determination of fatty acids in kombucha fermented milk products obtained using nontraditional inoculums | Lončar, Eva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Direct chronopotentiometric method for ascorbic acid determination in fermented milk products (✓) | Stojanović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |