Истраживачи
Zahorec, Jana
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Application of Plant Ingredients for Improving Sustainability of Fresh Pasta (✓) | Zahorec, Jana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Petrović, Jovana ; Šereš, Zita ; Sterniša, Meta; Jozinović, Antun; Šubarić, Drago; Ačkar, Đurđica; Babić, Jurislav; Smole Možina, Sonja | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Biochemical and Quality Parameter Changes of Wheat Grains during One-Year Storage under Different Storage Conditions (✓) | Strelec, Ivica; Mrša, Vladimir; Šoronja-Simović, Dragana ; Petrović, Jovana ; Zahorec, Jana ; Budžaki, Sandra | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | The Effect of Carob Extract on Antioxidant, Antimicrobial and Sensory Properties of Bread (✓) | Zahorec, Jana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Petrović, Jovana ; Šereš, Zita ; Pavlić, Branimir ; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja; Ačkar, Đurđica; Šubarić, Drago; Jozinović, Antun | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Carob Pulp Flour Extract Obtained by a Microwave-Assisted Extraction Technique: A Prospective Antioxidant and Antimicrobial Agent (✓) | Zahorec, Jana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Bulut, Sandra ; Martić, Nikola ; Bijelić, Katarina ; Božović, Danica ; Pavlić, Branimir | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Optimization of rheological characteristics of bread dough supplemented with defatted wheat germ (✓) | Vidosavljević, Strahinja ; Zahorec, Jana ; Bojanić, Nemanja ; Stojkov, Viktor ; Rakić, Dušan ; Šoronja-Simović, Dragana ; Fišteš, Aleksandar | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Hepatoprotective Effect of Carob Pulp Flour (Ceratonia siliqua L.) Extract Obtained by Optimized Microwave-Assisted Extraction (✓) | Martić, Nikola ; Zahorec, Jana ; Stilinović, Nebojša ; Andrejić-Višnjić, Bojana ; Pavlić, Branimir ; Kladar, Nebojša ; Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Vujčić, Miodrag; Horvat, Olga ; | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2021 | Influence of additives on rheological and textural properties of cellulose based fat mimetic (✓) | Nikolić, Ivana ; Dokić, Ljubica ; Šereš, Zita ; Šoronja-Simović, Dragana ; Maravić, Nikola ; Zahorec, Jana | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Enhancing rheological performance of laminated dough with whole wheat flour by vital gluten addition (✓) | Selaković, Anastasija; Nikolić, Ivana ; Dokić, Ljubica ; Šoronja-Simović, Dragana ; Šimurina, Olivera ; Zahorec, Jana ; Šereš, Zita | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | The food industry by-products in bread making: single and combined effect of carob pod flour, sugar beet fibers and molasses on dough rheology, quality and food safety (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ; Zahorec, Jana ; Šereš, Zita ; Griz, Ana; Sterniša, Meta; Smole Možina, Sonja | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | Challenges in determination of rheological properties of wheat dough supplemented with industrial by-products: carob pod flour and sugar beet fibers (✓) | Šoronja-Simović, Dragana ; Zahorec, Jana ; Šereš, Zita ; Maravić, Nikola ; Smole Možina, Sonja; Luskar, Lucija; Luković, Jadranka | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |