

Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Rheological Properties and Sensory Profile of Yoghurt Produced with Novel Combination of Probiotic Cultures![]() | Ilić, Nebojša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Optimizacija ekstrakcije DNK iz različitih biljnih matriksa u cilju precizne detekcije prisustva GMO u hrani biljnog porekla![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Biotechnological Utilization of Agro-Industrial Residues and By-Products—Sustainable Productionof Biosurfactants![]() | Vučurović, Damjan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Inkrustiranje semena paštrnaka![]() | Ćurčić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Optimization of Aspergillus awamori biomass production on brewer’s spent grain![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Fermentation efficiency of intermediates and by-product of sugar beet processing![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Biotechnological Production of Sustainable Microbial Proteins from Agro-Industrial Residues and By-Products![]() | Bajić, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | The influence of the fermentation process on white cabbage bioactive compounds – study of polyphenols, l-ascorbic acid and organic acids![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Formulacija voćnog soka sa merenim parametrima antioksidativnosti![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2022 | Physicochemical and nutritional properties of chokeberry pomace![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Effect of freeze-drying on long-term storage and nutritional characteristics of sugar beet molasses![]() | Perović, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioethanol Production from Spent Sugar Beet Pulp—Process Modeling and Cost Analysis![]() | Vučurović, Damjan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | The effect of extrusion conditions on the bulk density of spelt wholegrain snack product![]() | Kojić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Sugar beet pulp as biosorbent for molassigenic metals: batch biosorption and desorption studies![]() | Peić Tukuljac, Lidija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Shelf-life study of osmodehydrated white cabbage packaged in modified atmosphere: A mathematical approach![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2020 | SPELTIN OBROK BOGAT PROTEINIMA I VLAKNIMA![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2020 | Optimization of the simultaneous production of cellulase and xylanase by submerged and solid-state fermentation of wheat chaff![]() | Jovanović, Mirjana; Vučurović, Damjan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Sadržaj slobodnih aminokiselina uzoraka meda sa teritorije Vojvodine![]() | Sakač, Marijana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | The rheological properties of wheat dough containing zeolite residue![]() | Bodroza-Solarov, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | BEZGLUTENSKI KEKS POVEĆANE - NUTRITIVNE VREDNOSTI![]() | Filipčev, Bojana V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |