Истраживачи
Jevtić-Mučibabić, Rada
Резултати 61-80 од 147
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2015 | Visokopeoteinski integralni speltin hleb![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Characteristics of wholegrain spelt bread the enriched with proteins of plant origin![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Uticaj cerkospore na prinos i kvalitet korena hibrida šećerne repe u 2014. Godini![]() | Ćurčić, Živko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2014 | New Products of the Food Industry![]() | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Betaine content in sugar beet molasses![]() | Krulj, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Sadržaj betaina u melasi šećerne repe![]() | Milovanović, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The application of selected enzymes to improve the wheat flour quality![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | EU FOOD MARKET – VALUE-ADDED FOOD, A NEW TREND AND OPPORTUNITY FOR NATIONAL FOOD INDUSTRY![]() | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Rheological methods to characterize spelta flour for pasta making![]() | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbageand shelf life study![]() | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Utilization of sugar beet mollasses as by-product of the sugar industry in the production of biscuits![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Tržište hrane EU - hrana sa dodatom vrednošću, novi trend i prilika za domaću prehrambenu industriju![]() | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Crystal growth rate dispersion in sugar batch cooling crystallization![]() | Grbić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Molasses as a supplement for baked products![]() | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | The growth rate dispersion of sucrose crystals![]() | Grbić, Jasna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Porast razvojnog potencijala ruralnih područja novim prehrambenim proizvodima s većom dodatom vrednošću![]() | Živković, Jasmina S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Determination of betaine in sugar beet molasses![]() | Krulj, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Carbohydrates in molasses![]() | Živković, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Mass transfer kinetics during osmotic dehydration of white cabbage and shelf life![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Physical and textural properties of gingerbread cookies supplemented with common buckwheat![]() | Filipčev, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |