Истраживачи
Jevtić-Mučibabić, Rada
Резултати 21-40 од 147
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Sadržaj slobodnih aminokiselina uzoraka meda sa teritorije Vojvodine![]() | Sakač, Marijana B. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The estimation of the quality of sugar beet molasses![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Osmotski dehidrirani kupus pakovan u MAP-u![]() | Cvetković, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2019 | Pecivo od beskvasnog lisnatog testa proizvedeno od brašna spelta pšenice sa smanjenim sadržajem masnoće![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Патент | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Šećer u kocki obogaćenog nutritivnog sastava dodatkom melase šećerne repe![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 82 ![]() M82 - Ново техничко решење (метода) примењено на нац. нивоу |
2019 | Korn fleks obogaćen suvim ostatkom divljeg origana![]() | Košutić, Milenko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | By products of fermentation of extraction juice from sugar beet in bioethanol production![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada C. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Proizvodnja novog probiotičkog jogurta![]() | Ilić, Nebojša M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | 81 ![]() M81 - Ново техничко решење примењено на међ. нивоу |
2018 | By-products of fermentation of extraction juice from sugar beet in bioethanol production![]() | Rada Jevtić Mučibabić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Aluminium Sulphate and Polyelectolytes – Ecological Coagulants and Flokulats in Sugar Beet Juice![]() | Kuljanin, Tatjana A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | HMF screening of honey from Autonomous Province of Vojvodina![]() | Marić, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Home-made bread supplemented with debetainized molasses: quality attributes and nutritional content![]() | Filipčev, Bojana V. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Effect of molecular mass and surface charge of anionic polyacrylamide on pectin precipitation![]() | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Combined sensory-instrumental methodology for soft white brined cheese quality evaluation![]() | Belović, M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Nutritive value of flakes products with sunflower![]() | Filipović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Quality improvement of gluten-free bread based on soybean and enriched with sugar beet molasses![]() | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2017 | Consumer acceptability of flakes products enriched with functional components![]() | Košutić, Milenko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Nutritional and textural properties of sugar cubes enriched with sugar beet molasses![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Application of beet molasses in hard sugar cubes: effect on nutritional profile and storage behavior![]() | Jevtić-Mučibabić, R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Effect of sugar beet molasses addition on the composition of sugar products![]() | Jevtić-Mučibabić, Rada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |