Резултати 1-20 од 60

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2024Use of Attribute Agreement Analysis (AAA) in the Validation of Sensory Evaluation Methods: Case Study for the Visual Determination of Parasites in FishPetrović, Zoran  ; Ćirić, Jelena  ; Babić Milijašević, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lukić, Mirjana  ; Jovanović, Jelena  ; Nikolić, Aleksandra  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Manufacture of Low-Na White Soft Brined Cheese: Effect of NaCl Substitution with a Combination of Na-K Salts on Proximate Composition, Mineral Content, Microstructure, and Sensory AcceptanceKurćubić, Vladimir S.  ; Lević, Steva  ; Pavlović, Vlada; Mihailović, Ružica; Nikolić, Aleksandra  ; Lukić, Mirjana  ; Jovanović, Jelena  ; Danilović, Bojana  ; Milinković, Mira  ; Oz, Fatih;
Heinz, Volker; Tomasevic, Igor  ;
Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Sensory and Chemical Characteristics of Dry Fermented SausagesJovanović, Jelena  ; Lazić, Branković Ivana  ; Nikolić, Aleksandra  ; Mladen Rašeta  ; Mrdović, Boris  ; Baltić, Tatjana  ; Milijašević, Babić Jelena  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Ensuring the Safety of Cooked and Smoked Sausages of a Narrower Diameter, in a Cellulose Casing, by Heat TreatmentMladen Rašeta  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Jovanović, Jelena  ; Zsolt Becskei  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Changes of Sensory Attributes of Carp Steaks (Cyprinus carpio) Packaged in Vacuum and Modified AtmosphereMilijašević, Babić Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lilić, Slobodan  ; Borović, Branka  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jovanović, Jelena  ; Lukić, Mirjana  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Influence of Feed for Horse Nutrition on the Chemical Parameters and Fatty Acid Composition of Mare’s MilkNikolić, Aleksandra  ; Jovanović, Jelena  ; Djordjević, Vesna  ; Trbović, Dejana  ; Sinđić, Milijana  ; Milijašević, Babić Jelena  ; Milićević, Dragan  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Examination of the Volume of Meat Production and the Value of Meat Imports to Serbia from 2012 to 2021Lazić, Branković Ivana  ; Baltić, Milan Ž. ; Simunović, Stefan  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Jovanović, Jelena  ; Đorđević, Vesna Ž.  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2023Flexibility and Amendments of the Codex Alimentarius Aimed Towards Small Food Business EntitiesBoris Mrdović  ; Baltić, Branislav  ; Betić, Nikola  ; Mladen Rašeta  ; Jovanović, Jelena  ; Lazić, Branković Ivana  ; Bajčić, Aleksandar  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2022An overview of the chemical contaminants in honeyJovanovic, Jelena  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Changes of sensory atributes of chilled vacuum-packaged cold-smoked common carp (Cyprinus carpio) and cold-smoked bighead carp (Hypophthalmichthys nobilis) filletsBabić-Milijašević, Jelena  ; Milijašević, Milan  ; Lilić, Slobodan  ; Đinović-Stojanović, Jasna  ; Jovanović, Jelena  ; Nikolić, Aleksandra  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2021The influence of savory on colour, odour and taste of frankfurtersKaran, Dragica; Lukić, Mirjana  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Babić-Milijašević, Jelena  ; Jovanović, Jelena  ; Nikolić, Aleksandra  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Food contact surfaces and food handler’s hygiene in one Serbian retail chain–estimation and trendJovanović, Jelena  ; Nikolić, Aleksandra  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Rašeta, Mladen  ; Lilić, Slobodan  ; Gerić, Tamara  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Dietary Salt/Sodium Intake Through Consumption of Animal Origin Foodstuffs Available on the Serbian MarketGerić, Tamara  ; Lilić, Slobodan  ; Milijašević, Babić Jelena  ; Vranić, Danijela  ; Jovanović, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Borović, Branka  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2021Influence of polyphenols on sensory properties of fermented sausagesNikolić, Aleksandra  ; Grković, Nevena  ; Đurić, Spomenka  ; Jovanović, Jelena  ; Đorđević, Vesna  ; Trbović, Dejana  ; Vasilev, Dragan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Optimisation of pasteurization of meat products using pasteurization values (p-values)Djordjevic, Vesna Ž.  ; Mladen Rašeta  ; Jovanović, Jelena  ; Žolt Becskei; Lazić, Branković Ivana  ; Mrdović, Boris  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Optimization of pasteurization of meat products using pasteurization values (p-values)Rašeta, Mladen  ; Jovanović, Jelena  ; Becskei, Zsolt  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Đorđević, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Nutritional score of meat products at retail in SerbiaRašeta, Mladen  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Mrdović, Boris  ; Becskei, Zsolt  ; Savić, Mila  ; Grubić, Mirjana; Jovanović, Jelena  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2020Učestalost nalaza Campylobacter spp. na trupovima živine i njihova osetljivost na antimikrobne lekoveJovanović, Jelena  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020The prevalence of four virulence genes in strains of Campylobacter jejuni isolated from broilers in SerbiaJovanović, Jelena  ; Branković-Lazić, Ivana  ; Baltić, Tatjana  ; Jovanović, Milica; Đorđević, Vesna; Teodorović, Vlado ; Velebit, Branko  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2019Evaluation of sensory and chemical parameters of fermented sausagesBrankovic, Lazic Ivana  ; Jovanović, Jelena  ; Simunovic, Stefan  ; Raseta, Mladen  ; Trbović, Dejana  ; Baltić, Tatjana  ; Ćirić, Jelena  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Резултати 1-20 од 60