Истраживачи
Krstonošić, Veljko
Godina
Mp-kat.
- 58 M30/M60
- 19 M21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a
- 16 M22 - Međunarodni časopis kategorije M22
- 14 M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21
- 9 M21a+ - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a+
- 5 M20/M50
- 3 ostalo
- 2 M23 - Međunarodni časopis kategorije M23
- 2 M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24
- 1 jsp.mcategory.short-descripton.Bez_odluke
- sledeći >
Godina - raspon
Rezultati 101-120 od 131
| Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
|---|---|---|---|---|
| 2012 | Prednost suncokretovog lecitina kao emulgatora u niskoenergetskom prehrambenom namazu![]() | Dokić, Ljubica | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2012 | Conductometric study of sodium dodecyl sulfate - nonionic surfactant (Triton X-100, Tween 20, Tween 60, Tween 80 or Tween 85) mixed micelles in aqueous solution | Ćirin, Dejan | Научни чланак | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |
| 2012 | Interactions between Sodium Cholate or Sodium Deoxycholate and Nonionic Surfactant (Tween 20 or Tween 60) in Aqueous Solution | Ćirin, Dejan | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2012 | Senzorna ocena niskoenergetskog masnog punjenja za konditorske proizvode![]() | Dokić, Ljubica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Influence of sodium dodecyl sulphate concentration on disperse and rheological characteristics of oil-in-water emulsions stabilized by OSA starch-SDS mixtures![]() | Krstonošić, Veljko | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2012 | A combined approach in characterization of an effective w/o hand cream: the influence of emollient on textural, sensorial and in vivo skin performance![]() | Lukić, Milica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Influence of hydrocolloids on the rheological properties of buckwheat dough![]() | Dapčević-Hadnađev, Tamara | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | A preformulation study on a novel alkyl polyglucoside emulsifier: Rheological and textural performance of the emulsion systems | Lukić, Milica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Interactions between polyacrylic acid (Carbopol® 940) and nonionic surfactant (Tween 80) and ionic surfactant (SDS) in aqueous solution![]() | Milanović, Maja | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Physicochemical characteristics and stability of oil-in-water emulsions stabilized by OSA starch![]() | Dokić, Ljubica | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
| 2011 | INTERACTIONS BETWEEN SELECTED BILE SALTS AND TRITON X-100 OR SODIUM LAURYL ETHER SULFATE | Ćirin, Dejan | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
| 2011 | Conductometric study of sodium dodecyl sulfate-nonionic surfactant (Triton X-100, Tween 20, Tween 60, Tween 85) mixed micelles in aqueous solution | ĆIRIN, DEJAN | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Micellar properties of OSA starch and interaction with xanthan gum in aqueous solution![]() | Krstonošić, Veljko | Научни чланак | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
| 2011 | Antioxidant properties of Asplenium trichomanes, Polypodiaceae![]() | Srdanov, Jelica; Krstonošić, Veljko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Uticaj emulgatora nove generacije na reološka i teksturalna svojstva masnih punjenja![]() | Dokić, Ljubica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Rheological properties of maltodextrin based fat - reduced confectionery spread systems![]() | Hadnađev, Miroslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Interaction of Polyacrylic acid (carbopol 940) Microgels with Sodium dodecylsulfate | KRSTONOŠIĆ, VELjKO | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | The impact of maltodextrin-based fat mimetics on rheological and textural characteristics of edible vegetable fat![]() | Hadnađev, Miroslav | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2011 | Rheological properties of maltodextrin based fat – reduced confectionery spread system![]() | Hadnađev Miroslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Uticaj oktenil sukcinata skroba na reološke i disperzione osobine emulzija ulja u vodi | Krstonošić, Veljko | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
