Истраживачи
Krstonošić, Veljko
Godina
Mp-kat.
- 58 M30/M60
- 19 M21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a
- 16 M22 - Međunarodni časopis kategorije M22
- 14 M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21
- 9 M21a+ - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a+
- 5 M20/M50
- 3 ostalo
- 2 M23 - Međunarodni časopis kategorije M23
- 2 M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24
- 1 jsp.mcategory.short-descripton.Bez_odluke
- sledeći >
Godina - raspon
Rezultati 41-60 od 131
| Godina | Naslov | Autor(i) | Tip rezultata | Mp-kat. |
|---|---|---|---|---|
| 2021 | The interactions in ternary system made of xanthan gum, Carbopol 940 and anionic/nonionic surfactant![]() | Milanovic, Maja Lj | Naučni članak | 21aM21a - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a |
| 2021 | Rheology, structure, and sensory perception of hydrocolloids![]() | Krstonošić, Veljko | Poglavlje u monografiji | - - MNO za medicinske nauke (28.02.2024.)Bez kategorije |
| 2021 | New insights into binding of natural chalcones to Bcl-2, Bcl-xL and Mcl-1 anti-apoptotic proteins![]() | Cirin, Dejan M | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
| 2021 | Surfactant-mediated green extraction of polyphenols from red grape pomace![]() | Sazdanić, Darija | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2021 | Primena nejonskih surfaktanata u ekstrakciji polifenola iz nusproizvoda vinske industrije![]() | Sazdanić, Darija | Konferencijski rad | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
| 2021 | Polyglycerol Ester-Based Low Energy Nanoemulsions with Red Raspberry Seed Oil and Fruit Extracts: Formulation Development toward Effective In Vitro/In Vivo Bioperformance![]() | Gledović, Ana | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
| 2020 | Proteini krompira kao alternativa proteinima soje i surutke u proizvodnji jestivih ambalažnih materijala![]() | Hadnađev, Miroslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2020 | Low-energy nanoemulsions as carriers for red raspberry seed oil: Formulation approach based on Raman spectroscopy and textural analysis, physicochemical properties, stability and in vitro antioxidant/ biological activity![]() | Gledović, Ana | Naučni članak | 21M21 - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21 |
| 2020 | Physico-chemical characterization of protein stabilized oil-in-water emulsions![]() | Krstonošić, Veljko | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
| 2020 | Influence of Poloxamer 407 on Surface Properties of Aqueous Solutions of Polysorbate Surfactants![]() | Ćirin, Dejan | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
| 2020 | Modeling the rheological properties of four commercially available composite core build-up materials![]() | Šarčev, Ivan | Naučni članak | 22M22 - Međunarodni časopis kategorije M22 |
| 2019 | Application of different techniques in the determination of xanthan gum-SDS and xanthan gum-Tween 80 interaction![]() | Krstonošić, Veljko | Naučni članak | 21a+M21a+ - Vodeći međunarodni časopis kategorije M21a+ |
| 2019 | Emulsifying properties of hemp proteins: effect of isolation technique![]() | Dapčević Hadnađev, Tamara | Article | 21a+M21a+ |
| 2019 | Physical and mechanical properties of different proteinbased edible films![]() | Hadnađev Marčeta M.; Jovanović Lješković Nataša | Conference Paper | Mp. category will be shown later |
| 2019 | Synergism in mixed monolayers of poloxamer 407 and polysorbates | Ćirin Dejan; KRSTONOŠIĆ, VELjKO S. | Conference Paper | Mp. category will be shown later |
| 2019 | Book of abstracts of 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP![]() | Miroslav Hadnađev | Conference Paper | Mp. category will be shown later |
| 2019 | Phenolic content and in vitro antioxidant capacity of mono- and polyfloral honeys originating from Serbia | Atanacković Krstonošić, Milica | Article | 24M24 |
| 2019 | Red raspberry seed oil based low energy nanoemulsions: formulation optimization and characterization![]() | Gledović, Ana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2019 | Emulsifying properties of potato proteins in comparison to whey proteins![]() | Kalić Marina | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2019 | Comparison of SE and PIC method-produced low energy nanoemulsions with red raspberry seed oil – structural, rheological and antioxidant investigations![]() | Gledović, Ana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |

