Истраживачи
Lisov, Nikolina
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Antioxidant properties and biological activity of fruit wines (✓) | Petrović, Aleksandar ; Plavšić, Ivana; Lisov, Nikolina ; Čebela, Maria ; Čakar, Uroš ; Stanković, Ivan ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine (✓) | Petrović, Aleksandar ; Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Sredović Ignjatović, Ivana ; Mitrović, Danka | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Савремена еколошка пракса у духу климатских промена (✓) | Petrović, Aleksandar ; Lisov, Nikolina ; Ranković-Vasić, Zorica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Natural active compounds in the prevention of oxidative stress (✓) | Čakar, Uroš ; Čolović, Mirjana B. ; Čebela, Maria ; Lisov, Nikolina ; Petrović, Aleksandar ; Krstić, Danijela ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Phenolic Profile of Plum Wines and Their Activity in the Protection Against Free Radicals (✓) | Čakar, Uroš ; Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Petrović, Aleksandar ; Krstić, Danijela ; Stanković, Ivan ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Drupe fruit and derived products as a promising source of natural active compounds against oxidative stress (✓) | Čakar, Uroš ; Čolović, Mirjana B. ; Čebela, Maria ; Lisov, Nikolina ; Petrović, Aleksandar ; Krstić, Danijela ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon (✓) | Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Čakar, Uroš ; Petrović, Aleksandar ; Gojković-Bukarica, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antioxidant properties of phenolic compounds as residues in fermented grape pomace of cv. Cabernet Sauvignon | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina (✓) | Lisov, Nikolina ; Plavšić, Ivana; Madžgalj, Valerija; Petrović, Danijela; Petrović, Aleksandar ; Gojković-Bukarica, Ljiljana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Phenotypic variation of ampelographic and technological traits of newly created grapevine genotypes | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Dynamic of total phenolic content cv. Cabernet Sauvignon during ripening and impact on antioxidant capacity of wine | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Influence of maceration time cv. Cabernet Sauvignon on total phenol content and antioxidant capacity of wines | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Morphological and production-technological characteristics newly craeted grapevine variety Vožd | Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Cherry-the source of potential functional food | Čakar, Uroš ; Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Stone fruit wine-potential functional food (✓) | Čakar, Uroš ; Grozdanić, Nađa ; Lisov, Živković Nikolina ; Petrović, Aleksandar ; Čakar, Mira; Vajs, Vlatka; Đorđević, Brižita | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Influence of technological process on antioxidant capacity of wines from Cabernet sauvignon variety | Čakar, Uroš D. ; Lisov, Nikolina M. ; Aleksandar Petrović; Valerija Madžgalj; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine (✓) | Čakar, Uroš D. ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ. ; Petrović Aleksandar; Lisov, Nikolina M. ; Vlatka Vajs; Nastasijević, Branislav J. ; Đorđević, Brižita I. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Properties of grapevine hybrid ´14362´ obtained from crossing combination Red Traminer x Early Muscat (✓) | Zorica Ranković-Vasić ; Petrović, Aleksandar V. ; Lisov, Nikolina M. ; Matijašević, Saša M. ; Mirjam Vujadinović Mandić ; Ana Vuković ; Sara Muždalo; Nikolić, Dragan T. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Properties of grapevine hybrid '14362 obtained from crossing combination Red Traminer × Early Muscat (✓) | Ranković Vasić, Zorica Z. ; Petrović Aleksandar ; Lisov Nikolina ; Matijašević Saša ; Vujadinović Mandić Mirjam ; Vuković Ana ; Muždalo Sara; Nikolić Dragan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | The quality of grape and wine of Merlot and Blatina varieties in the agroecological conditions of the Trebinje vineyard. VIII International symposium on agricultural sciences (AgroReS). Book of proceedings, 69-76 | Banjanin Tijana; Lisov, Nikolina M. ; Petrović, Aleksandar V. ; Ranković Vasić, Zorica Z. ; Blesić Milenko | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |