Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Конференцијски рад

Резултати 1-20 од 35

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Antioxidant properties and biological activity of fruit wines (✓)Petrović, Aleksandar  ; Plavšić, Ivana; Lisov, Nikolina  ; Čebela, Maria  ; Čakar, Uroš  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023The influence of the enological tannins application on the phenolic composition of wine (✓)Petrović, Aleksandar  ; Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Mitrović, DankaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Савремена еколошка пракса у духу климатских промена (✓)Petrović, Aleksandar  ; Lisov, Nikolina  ; Ranković-Vasić, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Natural active compounds in the prevention of oxidative stress (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana B.  ; Čebela, Maria  ; Lisov, Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Phenolic Profile of Plum Wines and Their Activity in the Protection Against Free Radicals (✓)Čakar, Uroš  ; Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Drupe fruit and derived products as a promising source of natural active compounds against oxidative stress (✓)Čakar, Uroš  ; Čolović, Mirjana B.  ; Čebela, Maria  ; Lisov, Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Krstić, Danijela  ; Đorđević, BrižitaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Comparison of Extraction Kinetics of Phenolic Compounds During Spontaneous and Inoculated Fermentation CV. Cabernet Sauvignon (✓)Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Čakar, Uroš  ; Petrović, Aleksandar  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Antioxidant properties of phenolic compounds as residues in fermented grape pomace of cv. Cabernet SauvignonLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Uticaj dužine maceracije CV. Cabernet Sauvignon na fenolni sastav i antioksidativni potencijal vina (✓)Lisov, Nikolina  ; Plavšić, Ivana; Madžgalj, Valerija; Petrović, Danijela; Petrović, Aleksandar  ; Gojković-Bukarica, Ljiljana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Phenotypic variation of ampelographic and technological traits of newly created grapevine genotypesLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Dynamic of total phenolic content cv. Cabernet Sauvignon during ripening and impact on antioxidant capacity of wineLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Influence of maceration time cv. Cabernet Sauvignon on total phenol content and antioxidant capacity of winesLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Morphological and production-technological characteristics newly craeted grapevine variety VoždLisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Cherry-the source of potential functional foodČakar, Uroš  ; Lisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Vajs, Vlatka ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Stone fruit wine-potential functional food (✓)Čakar, Uroš  ; Grozdanić, Nađa  ; Lisov, Živković Nikolina  ; Petrović, Aleksandar  ; Čakar, Mira; Vajs, Vlatka; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Influence of technological process on antioxidant capacity of wines from Cabernet sauvignon varietyČakar, Uroš D.  ; Lisov, Nikolina M.  ; Aleksandar Petrović; Valerija Madžgalj; Gojković-Bukarica, Ljiljana Č.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antioxidant, antiradical and in vitro investigation of health properties of sour cherry wine (✓)Čakar, Uroš D.  ; Grozdanić Stanisavljević, Nađa Đ.  ; Petrović Aleksandar; Lisov, Nikolina M.  ; Vlatka Vajs; Nastasijević, Branislav J.  ; Đorđević, Brižita I.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Properties of grapevine hybrid ´14362´ obtained from crossing combination Red Traminer x Early Muscat (✓)Zorica Ranković-Vasić  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Lisov, Nikolina M.  ; Matijašević, Saša M.  ; Mirjam Vujadinović Mandić  ; Ana Vuković  ; Sara Muždalo; Nikolić, Dragan T.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Properties of grapevine hybrid '14362 obtained from crossing combination Red Traminer × Early Muscat (✓)Ranković Vasić, Zorica Z.  ; Petrović Aleksandar  ; Lisov Nikolina  ; Matijašević Saša  ; Vujadinović Mandić Mirjam  ; Vuković Ana  ; Muždalo Sara; Nikolić Dragan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019The quality of grape and wine of Merlot and Blatina varieties in the agroecological conditions of the Trebinje vineyard. VIII International symposium on agricultural sciences (AgroReS). Book of proceedings, 69-76Banjanin Tijana; Lisov, Nikolina M.  ; Petrović, Aleksandar V.  ; Ranković Vasić, Zorica Z.  ; Blesić MilenkoКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 1-20 од 35