Истраживачи
Ljubojević Pelić, Dragana
![A preview DraganaV.jpg picture DraganaV.jpg picture](/cris/rp/fileservice/rp05854/64/?filename=DraganaV.jpg)
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Effect of hot smoking process on processing yield and microbiological safety of common carp (✓) | Ćirković, Miroslav ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Comparison of meat quality of tench, Tinca tinca, reared in extensive and semi-intensive culture systems (✓) | Ljubojević, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2014 | Determination of some essential elements in herbal teas from Serbia using atomic spectrometry (AAS) (✓) | Živkov Baloš, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Razmena patogena između riba iz otvorenih voda i riba gajenih u akvakulturi (✓) | Radosavljević, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Searching for solutions in aquaculture: Aquaponics (✓) | Radosavljević, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2014 | Effect of spice herbs in broiler chicken nutrition on productive performances (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Fitozačin - Ž, mešavina začinskog bilja (Allium sativum L., Piper nigrum L., Capsicum annuum L.). Dodatak hrani za živinu (✓) | Kostadinović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Bioactive compounds of garlic, black pepper and hot red pepper (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effect of using broiler diet with different levels of KTI free soybean to retention of nitrogen (✓) | Beuković, Dejan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Fatty acid composition of broiler chicken adipose tissue: flax seed oil and correlation coefficients (✓) | Ljubojević, Dragana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Conditions for repopulation of tench (Tinca tinca L.) in the open waters and fish farms (✓) | Jelena Lujić; Novakov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Effects of dietary garlic addition on productive performance and blood lipid profile of broiler chickens (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Fatty acid composition and regression prediction of fatty acid concentration in edible chicken tissues (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2014 | The occurrence and effects of aflatoxins in naturally contaminated complete feed for fattening turkeys (✓) | M. Kapetanov; Stojanov, Igor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Digestibility of fat in broiler chickens influenced by dietary addition of spice herbs (✓) | Puvača, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Importance of ihtioftirijaze in health care of fishes (✓) | Radosavljević, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2013 | Karakteristike kobasice proizvedene od mesa šarana (✓) | Okanović, Đorđe G. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Sensory and chemical characteristics of sausages produced of cyprinid meat (✓) | Okanović, Đorđe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2013 | Pathological changes which Thelohanellus nikolskii cause on the fins, scales and skin of common carp (✓) | Novakov, Nikolina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Seroprevalnce of infectious causes of abortion in sows (✓) | Stojanac, Nenad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |