Истраживачи
Marić, Boško
Тип
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2019 | Physico-chemical properties of corn-based snack fortified with raspberry seeds (✓) | Perović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | The estimation of the quality of sugar beet molasses (✓) | Jevtić-Mučibabić, Rada C. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | A business model in agricultural production in Serbia, developing towards sustainability (✓) | Zecevic, Mila; Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2019 | Fatty acids profile of red raspberry (Rubus Idaeus L.) seed oil: Optimization of supercritical fluid extraction (✓) | Marić, Boško ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridges based on spelt and oats (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Identification of most important Aspergillus species by PCR-RFLP method (✓) | Ćurčić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Identification of the most important Aspergillus species by a PCR-RFLP method (✓) | Nataša Ćurčić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of different extrusion temperatures on the stability of ellagic acid from raspberry seeds (✓) | Marić, Boško ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Determination of ellagic acid in raspberry seeds (✓) | Marić, Boško D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | PCR-RFLP on β tubulin and calmodulin gene as a tool for rapid identification of the most important species of Aspergillus (✓) | Nataša Ćurčić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | MODEL OF EXCITONIC EXCITATIONS IN TWO-LAYERED GRAPHENE (✓) | Šetrajčić, Jovan ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Morphological and molecular characterization of Aspergillus flavus isolates from common wheat and spelt grains in north Serbia (✓) | Krulj, Jelena A. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Comparative study on the physico-chemical, textural and thermal properties of instant porridge based on spelt and oats (✓) | Šimurina, Olivera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2018 | Analysis of spelt variability (Triticum spelta l.) Grown in different conditions of Serbia by organic conditions (✓) | Ugrenović, Vladan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Raspberry seed supplemented snack: The effect of different extrusion conditions on the physicochemical properties (✓) | Perović, Jelena N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | PCR-RFLP on tubulin and calmodulin gene as a tool for rapid identification of the most important species of Aspergillus (✓) | Ćurčić, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of extrusion conditions on resistant starch from the whole grain spelt flour (✓) | Kojić, Jovana S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Process Efficiency of Celery Root Osmotic Treatment in Molasses (✓) | Marić, Boško ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Distinguishing extra-virgin olive oli from sunflower oil using a new method (✓) | Ačanski, Marijana M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Homogenost uzoraka ekstra-devičanskog maslinovog ulja na tržištu Srbije (✓) | Ačanski, Marijana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |