Истраживачи
Mrmošanin, Jelena
Тип
Година
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2021 | Honey as a Bioindicator of the Pollution: Investigation of the Contents of Selected Elements in Honey and Honey Products by Inductively Coupled Plasma-Optical Emission Spectroscopy (ICP-OES) (✓) | Arsić, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Health risk estimation of potentially toxic elements in complementary fruit-based food (✓) | Ivana D. Rašić Mišić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | ICP–OES method for determination of selected elements in infant formulas and cereals based baby food (✓) | Pecev-Marinković, Emilija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Comparative study on the elemental composition of different parts of cultivated Physalis alkekengi (Solanaceae) (✓) | Jovanović, Snežana; Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Extraction of selected elements from commercial fertilizers (✓) | Petrović, Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 53M53 - Рад у нац. часопису |
2021 | ICP – OES method determination of selected elements in infant formulas and cereals based baby food (✓) | Marinkovic, Emilija Pecev ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Testing the effectiveness of removing toxic elements by clinoptilolite (✓) | Ivana Rasic Misic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Optimization, Kinetics and Thermodynamics of the Solid-Liquid Extraction Process of Flavonoids from Rosemary (Rosemarinus Officinalis) Leaves (✓) | Mitic, Milan N ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Correlation study of different solvent extraction effects on phenolic contents and antioxidant activities of some dried spices (✓) | Rašić Mišić, Ivana D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Elemental analysis of culinary herbs and spices by ICP OES: classification by chemometrics (✓) | Pavlović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Kinetics and Thermodynamics of the Solid-Liquid Extraction Process of Flavonoids from Rosemary (Rosemarinus Officinalis) Leaves (✓) | Mitić, Milan N. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | In vitro antioxidant properties of 2-imino-benzimidazole and 1,3-thiazolo[3,2-a]benzimidazolone derivatives (✓) | Tomović, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Suvo voće kao izvor antioksidanasa (✓) | Stefan Petrović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Analiza katehina, procijanidina, makro i mikroelemenata u crnoj, mlečnoj, i beloj čokoladi i kakaou u prahu i njihov antioksidativni potencijal (✓) | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2019 | The Evaluation of ICP OES for the Determination of Potentially Toxic Elements in Lipsticks: Health Risk Assessment | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2019 | Examination of antioxidant activity of different blackberry extracts by spectrophotometric assays (✓) | Aleksandra N. Pavlović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Multielemental quantification in dark chocolate by ICP OES (✓) | Mrmošanin, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2018 | Thermal degradation kinetics of total polyphenols, flavonoids, anthocyanins and individual anthocyanins in two types of wild blackberry jams (✓) | Nikolić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2018 | Thermal degradation kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams | Nikolić, Milena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Thermal degradtion kinetics of total anthocyanins in two types of raspberry jams (✓) | Nikolić, Milena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |