Истраживачи



Филтрирано по:
Тип:  Научни чланак

Резултати 121-140 од 159

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2011Well balanced diet in weight managementStanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  Научни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2011Scientific Opinion on the re-evaluation of Erythrosine (E 127) as a food AdditiveAguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.;
Leblanc J-C.; Mortensen A.; Parent-Massin D.; Pratt I.; Rietjens I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback P.; Verguieva T.; Woutersen R.A;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Medical nutrition therapy of gluten sensitive enteropathyVasiljević, Nađa  ; Stanković, Ivan  ; Šobajić, Slađana  ; Milanović-Stevanović, Mirjana; Janković, Saša  ; Vidović, Bojana  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2011Revised exposure assessment for steviol glycosides for the proposed uses as a food additiveAguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.;
Leblanc, J-C.; Mortensen, A.; Parent-Massin, D.; Pratt, I; Rietjens, I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Verguieva, T; Woutersen, R.A;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Study of the presence of gluten in cooked sausagesMilanović-Stevanović, Mirjana; Stanković, Ivan  ; Vasiljević, Nađa  ; Janković, Saša  ; Spirić, Danka  ; Šobajić, Slađana  ; Vidović, Bojana  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2011Scientific Opinion on re-evaluation of calcium carbonate (E 170) as a food additiveAguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.;
Leblanc J-C.; Mortensen A.; Parent-Massin D.; Pratt I.; Rietjens I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback P.; Verguieva T.; Woutersen R.A.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Scientific Opinion on the re‐evaluation of lutein preparations other than lutein with high concentrations of total saponified carotenoids at levels of at least 80%Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.;
Leblanc, J-C.; Mortensen, A.; Parent-Massin, D.; Pratt, I.,.; Rietjens, I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Verguieva, T.; Woutersen, R.A;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Scientific Opinion on the safety of Glycerol Esters of Tall Oil Rosin for the proposed uses as a food additiveAguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S.; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.;
Leblanc, J-C.; Mortensen, A.; Parent-Massin, D.; Pratt, I.,.; Rietjens, I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback, P.; Verguieva, T.; Woutersen, R.A.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Woutersen R.A. Scientific Opinion on the re-evaluation of caramel colours (E 150 a,b,c,d) as food additivesAguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.;
Leblanc J-C.; Mortensen A.; Parent-Massin D.; Pratt I., .; Rietjens I.M.C.M; Stanković, Ivan  ; Tobback P.; Verguieva T.; Woutersen R.A.;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Biological activity and chemical composition of different berry juicesKonić-Ristić, Aleksandra ; Šavikin, Katarina  ; Zdunić, Gordana  ; Janković, Teodora  ; Juranić, Zorica  ; Menković, Nebojša  ; Stanković, Ivan  Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2010Hormones in foodStanković, Ivan  ; Konić-Ristić, Aleksandra ; Delević, VeselinНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2010Dijetetski proizvodi i dodaci ishrani – nova regulativaStanković, Ivan  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2009Significance of optimal nutrition of elderlyStanković, Ivan  ; Miletić, Ivanka; Đorđević, Brižita  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2009Vitamins and minerals as essential nutrientsĐorđević, Brižita  ; Miletić, Ivanka; Stanković, Ivan  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2009Special formulations of dairy products intended for consumers with particular nutritive needsStanković, Ivan  ; Miletić, Ivanka; Đorđević, Brižita  Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2009Probiotics, prebiotics and sinbioticsStanković, Ivan  ; Konić-Ristić, Aleksandra Научни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису
2009Different levels of humoral immunoreactivity to different wheat cultivars gliadin are present in patients with celiac disease and in patients with multiple myeloma (✓)Konić-Ristić, Aleksandra ; Dodig, Dejan  ; Krstić, Radmilo; Jelić, Svetislav  ; Stanković, Ivan  ; Ninković, Aleksandra ; Radić, Jelena; Besu, Irina  ; Bonaci-Nikolić, Branka  ; Jojić, Njegica;
Đorđević, Milica; Popović, Dragan  ; Juranić, Zorica  ;
Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2008Food and dietetic products and coronary heart diseaseStanković, Ivan  ; Miletić, Ivanka; Đorđević, Brižita  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2008Humoral immunoreactivity to gliadin and to tissue transglutaminase is present in some patients with multiple myeloma (✓)Juranić, Zorica  ; Radić, Jelena; Konić-Ristić, Aleksandra ; Jelić, Svetislav  ; Mihaljević, Biljana ; Stanković, Ivan  ; Matković, Suzana  ; Besu, Irina  ; Gavrilović, DušicaНаучни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2008Investigation of cheeses in brine from Pirot regionCvetanović, Suzana D.; Nikolić, Dejan M.; Đorđević, Brižita  ; Miletić, Ivanka; Stanković, Ivan  ; Vidović, Bojana  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 121-140 од 159