Истраживачи
Stanković, Ivan
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2011 | Study of the presence of gluten in cooked sausages | Milanović-Stevanović, Mirjana; Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2011 | Revised exposure assessment for steviol glycosides for the proposed uses as a food additive | Aguilar, F.; Dusemund, B.; Galtier, P.; Gilbert, J.; Gott, D.M.; Grilli, S; Guertler, R.; Koenig, J.; Lambre, C.; Larsen, JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Biological activity and chemical composition of different berry juices | Konić-Ristić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2011 | Woutersen R.A. Scientific Opinion on the re-evaluation of caramel colours (E 150 a,b,c,d) as food additives | Aguilar F.; Dusemund B.; Galtier P.; Gilbert J.; Gott D.M.; Grilli S.; Guertler R.; Koenig J.; Lambre C.; Larsen JC.; | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Hormoni u namirnicama | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Hormones in food | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2010 | Kombuha jogurt (✓) | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Dijetetski proizvodi i dodaci ishrani – nova regulativa | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2009 | Significance of optimal nutrition of elderly | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2009 | Vitamins and minerals as essential nutrients | Đorđević, Brižita ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2009 | Special formulations of dairy products intended for consumers with particular nutritive needs | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2009 | Probiotics, prebiotics and sinbiotics | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2009 | Different levels of humoral immunoreactivity to different wheat cultivars gliadin are present in patients with celiac disease and in patients with multiple myeloma (✓) | Konić-Ristić, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2008 | Food and dietetic products and coronary heart disease | Stanković, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Humoral immunoreactivity to gliadin and to tissue transglutaminase is present in some patients with multiple myeloma (✓) | Juranić, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2008 | Investigation of cheeses in brine from Pirot region | Cvetanović, Suzana D.; Nikolić, Dejan M.; Đorđević, Brižita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Food allergens: Hypersensitivity to food and food constituents | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2008 | Kvark sa probioticima (✓) | Milanović, Spasenija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Interaction between food and antibioticds | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2007 | Interakcije hrane i antibiotika | Stanković, Ivan ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |