Истраживачи

Резултати 61-80 од 233

ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Safety of the proposed amendment of the specifications for microcrystalline cellulose (E 460(i)) as a food additiveA., Mortensen; F., Aguilar; R., Crebelli; Di, Domenico A; Frutos, Fernandez; P., Galtier; D., Gott; U., Gundert-Remy; C., Lambre; J., Leblanc;
O., Lindtner; P., Moldeus; P., Mosesso; A., Oskarsson; Parent-Massin, D.; Stanković, Ivan  ; I., Waalkens-Berendsen; R., Woutersen; M., Wright; M., Younes; L., Brimer; P., Peters; J., Wiesner; Christodoulidou, A.; F., Lodi; A., Tard; B., Dusemund;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Re‐evaluation of xanthan gum (E 415) as a food additiveMortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles;
Lindtner, Oliver; Moldeus, Peter; Mosesso, Pasquale; Oskarsson, Agneta; Parent‐Massin, Dominique; Stanković, Ivan  ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; Younes, Maged; Brimer, Leon; Christodoulidou, Anna; Lodi, Federica; Gelgelova, Petra; Dusemund, Birgit;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Re‐evaluation of lecithins (E 322) as a food additiveMortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude; Leblanc, Jean‐Charles;
Lindtner, Oliver; Moldeus, Peter; Mosesso, Pasquale; Oskarsson, Agneta; Parent‐Massin, Dominique; Stanković, Ivan  ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; Younes, Maged; Brimer, Leon; Altieri, Andrea; Christodoulidou, Anna; Lodi, Federica; Dusemund, Birgit;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Celiac disease and dietetic products for persons intolerant to gluthenStanković, Ivan  ; Zrnić-Ćirić, Milica  Научни чланак
53M53 - Рад у нац. часопису
2017Re‐evaluation of mono‐ and di‐glycerides of fatty acids (E 471) as food additivesYounes, Maged; Aggett, Peter; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Dusemund, Birgit; Filipič, Metka; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula;
Kuhnle, Gunter Georg; Leblanc, Jean‐Charles; Lillegaard, Inger Therese; Moldeus, Peter; Mortensen, Alicja; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan  ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; Boon, Polly; Chrysafidis, Dimitrios; Gürtler, Rainer; Mosesso, Pasquale; Tobback, Paul; Rincon, Ana Maria; Horvath, Zsuzsanna; Lambré, Claude;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Re‐evaluation of polyglycerol polyricinoleate (E 476) as a food additiveMortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Dusemund, Birgit; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Leblanc, Jean‐Charles;
Lindtner, Oliver; Moldeus, Peter; Mosesso, Pasquale; Parent‐Massin, Dominique; Oskarsson, Agneta; Stanković, Ivan  ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; Younes, Maged; Boon, Polly; Chrysafidis, Dimitrios; Gürtler, Rainer; Tobback, Paul; Rincon, Ana Maria; Tard, Alexandra; Lambré, Claude;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Re‐evaluation of potassium nitrite (E 249) and sodium nitrite (E 250) as food additivesMortensen, Alicja; Aguilar, Fernando; Crebelli, Riccardo; Di, Domenico Alessandro; Dusemund, Birgit; Frutos, Maria Jose; Galtier, Pierre; Gott, David; Gundert‐Remy, Ursula; Lambré, Claude;
Leblanc, Jean‐Charles; Lindtner, Oliver; Moldeus, Peter; Mosesso, Pasquale; Oskarsson, Agneta; Parent‐Massin, Dominique; Stanković, Ivan  ; Waalkens‐Berendsen, Ine; Woutersen, Rudolf Antonius; Wright, Matthew; van, den Brandt Piet; Fortes, Cristina; Merino, Leonardo; Toldrà, Fidel; Arcella, Davide; Christodoulidou, Anna; Cortinas, Abrahantes José; Barrucci, Federica; Garcia, Ana; Pizzo, Fabiola; Battacchi, Dario; Younes, Maged;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Fatty acid composition of some seaweed from Adriatic coast of Montenegro (✓)Šobajić, Slađana  ; Stanković, Ivan  ; Đorđević, Brižita  ; Milovic S; Stanojkovic T  ; Kundakovic T  ; Macic VКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Effects of octacosanol supplementation on antioxidant status and markers of oxidative stress in patients on atorvastatin treatmentĐorđević, Brižita  ; Zrnić, Milica  ; Stanković, Ivan  ; Kotur-Stevuljević, Jelena  ; Miljković M; Baralić IКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Emulsifiers: Point of the art evaluationWright, Matthew C.; Stanković, Ivan  ; Berendsen, Ine Waalkens; Woutersen, Ruud A.; Younes, Maged; Rincon, Ana Maria; Battacchi, DarioКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Quantification of acrylamide in foods selected by using gas chromatography tandem mass spectrometry (✓)Delević, Veselin; Zejnilović, R.M; Jančić-Stojanović, Biljana  ; Đorđević, Brižita  ; Tokić, Z.N ; Zrnić-Ćirić, Milica  ; Stanković, Ivan  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016Codex AlimentariusStanković, Ivan  Поглавље у монографији
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Lactobacillus Helveticus L10 Supplementation Modulates Immunity Parameters in Elite Athletes (✓)Đorđević, Brižita  ; Marinković, Danica; Minić, Rajna  ; Ivanović, Nevena  ; Dikić, Nenad  ; Anđelković, Marija  ; Živković, Irena  ; Stanković, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Immunochemical determination of gluten in beersVidović, Bojana  ; Paunović A; Todorović, Vanja M.  ; Đorđević, Brižita  ; Šobajić, Slađana  ; Stanković, Ivan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Association of antioxidant paraoxonase 1 activity and oxidative stress markers with metabolic risk factors in patients with schizophreniaVidović, Bojana  ; Stefanović, Aleksandra Ž.  ; Kotur-Stevuljević, Jelena M.  ; Stanković, Ivan  ; Milovanović, Srđan D.  ; Đorđević, Brižita  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016The effect of heat treatments on the synthesis of acrylamide and its quantification by gas chromatography with a nitrogen-phosphorus detetector (✓)Delevic, Veselin; Zejnilovic, Refik; Stojanović, Biljana  ; Zrnić Ćirić, Milica  ; Đorđević, Brižita  ; Stanković, Ivan  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2016In vitro assessment of antiproliferative action selectivity of dietary isothiocyanates for tumor versus normal human cells (✓)Konić-Ristić, Aleksandra ; Stanojković, Tatjana  ; Srdić-Rajić, Tatjana  ; Dilber, Sanda; Đorđević, Brižita  ; Stanković, Ivan  ; Juranić, Zorica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2015Scientific opinion on the safety of the extension of use of steviol glycosides (E 960) as a food additiveAguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; JoseFrutos, M; Galtier, P; Gott, D; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC;
Lindtner, O; Moldeus, P; Mortensen, A; Mosesso, P; Parent-Massin, D; Oskarsson, A; Stanković, Ivan  ; Waalkens-Berendsen, I; Woutersen, RA; Wright, M; Younes, M;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Modulation of IgA and IgG immune-reactivity to gliadin and glutenin by sprouting and steeping of wheat kernels (✓)Zrnić-Ćirić Milica  ; Žilić, Slađana  ; Stanković, Ivan  ; Janković, Marijana  ; Antić-Stanković Jelena  ; Konić Ristić, Aleksandra Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Scientific Opinion on the safety of the proposed extension of use of erythritol (E 968) as a food additiveAguilar, F; Crebelli, R; Di, Domenico A; Dusemund, B; Jose, Frutos M; P., Galtier; D., Gott; Gundert-Remy, U; Lambré, C; Leblanc, JC;
Lindtner, O; Moldeus, P; Mortensen, A; Mosesso, P; Parent-Massin, D; Oskarsson, A; Stanković, Ivan  ; Waalkens-Berendsen, I; Woutersen, RA; Wright, M; Younes, M;
Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Резултати 61-80 од 233