Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
2023 | Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane (✓) | Ilić, Jovan | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2022 | Mikrobiota autohtonog fermentisanog proizvoda sjenička ovčija stelja (✓) | Žugić-Petrović, Tanja | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2021 | Uticaj dodatka vrganja (Boletus edulis), lisičarke (Cantharellus cibarius) i crne trube (Craterellus cornucopioides) na ukupan kvalitet barenih kobasica u tipu frankfurtera (✓) | Novaković, Saša | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2020 | Hemijski sastav, biološke i funkcionalne karakteristike novih proizvoda od zove (✓) | Vujanović, Milena | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2019 | Унапређење одрживог квалитета пилећег меса и производа од пилећег меса у ланцу исхране (✓) | Škunca, Dubravka | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve (✓) | Nikolić, Ivana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Sposobnost formiranja biofilma različitih sojeva Salmonella Enteritidis i inhibitorni efekat etarskih ulja na inicijalnu adheziju i formirani biofilm (✓) | Čabarkapa, Ivana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2015 | Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils (✓) | Stajić, Slaviša | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2014 | Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta (✓) | Škaljac, Snežana | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2013 | Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima (✓) | Ikonić, Predrag | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
2012 | Formiranje biogenih amina u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovská klobása) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta | Тасић, Татјана | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |