ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2023Uticaj različitih kulinarskih metoda na parametre oralnog procesiranja hrane (✓)Ilić, JovanДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2022Mikrobiota autohtonog fermentisanog proizvoda sjenička ovčija stelja (✓)Žugić-Petrović, TanjaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2021Uticaj dodatka vrganja (Boletus edulis), lisičarke (Cantharellus cibarius) i crne trube (Craterellus cornucopioides) na ukupan kvalitet barenih kobasica u tipu frankfurtera (✓)Novaković, Saša Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2020Hemijski sastav, biološke i funkcionalne karakteristike novih proizvoda od zove (✓)Vujanović, Milena  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2019Унапређење одрживог квалитета пилећег меса и производа од пилећег меса у ланцу исхране (✓)Škunca, DubravkaДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Fizičke i senzorske karakteristike funkcionalnih prehrambenih namaza na bazi celuloznih hidrokoloida i brašna pogače uljane tikve (✓)Nikolić, Ivana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Sposobnost formiranja biofilma različitih sojeva Salmonella Enteritidis i inhibitorni efekat etarskih ulja na inicijalnu adheziju i formirani biofilm (✓)Čabarkapa, Ivana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2015Physical, chemical and sensory characteristics and functional properties of fermented sausages with added plant oils (✓)Stajić, Slaviša  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2014Uticaj različitih tehnoloških parametara na formiranje boje tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovačka kobasica) tokom standardizacije bezbednosti i kvaliteta (✓)Škaljac, Snežana  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2013Razvoj procesa sušenja i zrenja tradicionalne fermentisane kobasice (Petrovská klobása) u kontrolisanim uslovima (✓)Ikonić, Predrag  Докторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација
2012Formiranje biogenih amina u tradicionalnoj fermentisanoj kobasici (Petrovská klobása) tokom standardizacije bezbednosti i kvalitetaТасић, ТатјанаДокторска дисертација
70M70 - Одбрањена докторска дисертација