Истраживачи
Šekuljica, Nataša
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2018 | Influence of soy protein hydrolysates on the rheological characteristics of wheat dough | Culetu Alina; Duta Denisa; Knežević-Jugović, Zorica D. ; Jovanović, Jelena R. ; Šekuljica, Nataša Ž. ; Stefanović, Andrea B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | The impact of high-power ultrasound and microwave on the phenolic acid profile and antioxidant activity of the extract from yellow soybean seeds (✓) | Đurović, Sanja ; Nikolić, Bogdan ; Luković, Nevena ; Jovanović, Jelena ; Stefanović, Andrea ; Sekuljica, Natasa ; Mijin, Dušan ; Knezevic-Jugović, Zorica | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Degradation of nicosulfuron using fenton and fenton-like reactions | Dugandžić, Ana M.; Tomašević, Anđelka ; Dabić, Dunja M.; Šekuljica, Nataša ; Radišić, Marina; Petrović, Slobodan; Mijin, Dušan | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2018 | Enzymatic hydrolysis as a tool for enhancing antioxidant capacity and sensory qualities of soy proteins | Knežević-Jugović, Zorica D. ; Culetu Alina; Duta Denisa; Mohan Gabriela; Jovanović, Jelena R. ; Stefanović, Andrea B. ; Šekuljica, Nataša Ž. ; Đorđević, Verica B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: Optimization of operating parameters by statistical design | Jovanović, J. ; Stefanović, Andrea ; Šekuljica, Nataša ; Knežević-Jugović, Zorica | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Influence of ultrasound probe treatment time and protease type on functional and physicochemical characteristics of egg white protein hydrolysates (✓) | Stefanović, Andrea B. ; Jovanović, Jelena R. ; Balanč, Bojana D. ; Šekuljica, Nataša Z. ; Jakovetić Tanasković, Sonja M. ; Dojčinović, Marina B. ; Knežević-Jugović, Zorica D. | Научни чланак | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
2018 | Production of wheat gluten hydrolysates with improved functional properties: optimization of operating parameters by statistical design | Jovanović, Jelena R. ; Stefanović, Andrea B. ; Nataša Šekuljica ; Knežević-Jugović, Zorica D. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |