Истраживачи
Šekuljica, Nataša
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2022 | Ultrasound-assisted extraction process for recovery of RuBisCO proteins from pumpkin leaves (✓) | Mijalković, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Cold gelation of leaf protein concentrate for nanoencapsulation of vitamins (✓) | Pavlović, Neda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Production of xylanase using wheat bran by submerged fermentation by Thermomyces lanuginosus (✓) | Bakrač, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Supplementary data for article: Svetozarević, M.; Šekuljica, N.; Onjia, A.; Barać, N.; Mihajlović, M.; Knežević-Jugović, Z.; Mijin, D. Biodegradation of Synthetic Dyes by Free and Cross-Linked Peroxidase in Microfluidic Reactor. Environmental Technology & Innovation 2022, 26, 102373. https://doi.org/10.1016/j.eti.2022.102373. (✓) | Svetozarević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Скуп података | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Hydrolysis of soft wheat flour: Enhanced functional properties and the effect of starch on allergenicity reduction (✓) | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Biokataliza u mikroreaktoru: enzimsko obezbojavanje tekstilne boje (✓) | Svetozarević, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Biodegradation of synthetic dyes by free and cross-linked peroxidase in microfluidic reactor (✓) | Svetozarević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Cross-linking the peroxidase: From potato peel valorization to colored effluents treatment | Svetozarević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Immobilized Alcalase on Micron- and Submicron-Sized Alginate Beads as a Potential Biocatalyst for Hydrolysis of Food Proteins (✓) | Jonović, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | Biotehnološki postupak uklanjanja sintetičkih boja iz otpadnih voda imobilisanom peroksidazom iz rena | Šekuljica, Nataša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Synergistic Effect of Enzyme Hydrolysis and Microwave Reactor Pretreatment as an Efficient Procedure for Gluten Content Reduction (✓) | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Optimization of submerged fermentation conditions for gluten-degrading enzyme production using Bacillus subtilis isolate (✓) | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Upgrading of valuable food component contents and anti-nutritional factors depletion by solid-state fermentation: A way to valorize wheat bran for nutrition (✓) | Jakovetić Tanasković, Sonja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Xylanase production by submerged fermentation: screening and selection of producing fungi (✓) | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Extraction of phenolic compounds from agro-industrial wastes and evaluation of their antioxidative potential (✓) | Jovanović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Agricultural waste as a source of peroxidase for wastewater treatment: Insight in kinetics and process parameters optimization for anthraquinone dye removal | Svetozarević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Enzymatic hydrolysis of soft wheat flour: the effect of present solids on functional properties and allergenicity reduction (✓) | Gazikalović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Primena enzimskog procesa i sonikacije za unapređenje prinosa proteina i kvaliteta proteinskog brašna (Application of enzymatic process and sonication for protein meal improvement) | Šekuljica, Nataša Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Техничко решење | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Optimization and kinetic study of anthraquinone dye removal from colored wastewater using soybean seed as a source of peroxidase | Svetozarević, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2020 | Immobilization of horseradish peroxidase onto Purolite (R) A109 and its anthraquinone dye biodegradation and detoxification potential (✓) | Šekuljica, Nataša Ž. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |