Резултати 1-20 од 61
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2025Aдитиви у прехрамбеној индустрији - [уџбеник]Петковић, Марко  Уџбеник
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Changes in cold-pressed oil due to roasting of hazelnut kernelsRadovanović, Mirjana  ; Kurtić, Jelena; Petković, Marko  ; Miletić, Nemanja  ; Đurović, Vesna  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2024Physical and Chemical Properties of Convective- and Microwave-Dried Blackberry Fruits Grown Using Organic ProceduresPetković, Marko  ; Miletić, Nemanja  ; Pantelić, Valerija; Filipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Mitrović, Olga  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2024Organic plant biostimulants and tomato fruit qualityJovović, Mirjana; Milović, Verica; Malešević, Zoranka; Petković, Marko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Chemical Composition of Healthy and Raspberry Leaf Blotch Emaravirus-Infected Red Raspberry ‘Willamette’ FruitsMiletić, Nemanja  ; Mitić, Milan  ; Popović, Branko  ; Petković, Marko  ; Vasilijević, Bojana  ; Katanić, Vera  ; Jevremović, Darko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2024FORMATION OF HYDROXYMETHYLFURFURAL DURINGTHE INDUSTRIAL PRODUCTION OF PLUM PEKMEZRadovanović, Mirjana  ; Jovićević, Marija; Miletic, Nemanja  ; Petković, Marko  ; Djurovic, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Enhancing Cookie Formulations with Combined Dehydrated Peach: A Machine Learning Approach for Technological Quality Assessment and OptimizationLončar, Biljana  ; Pezo, Lato  ; Knežević, Violeta  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Jelena  ; Petković, Marko  ; Filipović, Vladimir  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2024INSTRUMENTAL COLOUR, TEXTURE AND SENSORY PROPERTIES OF PLJESKAVICA (TRADITIONAL SERBIAN MEAT PRODUCT) AFFECTED BY ADDITION OF FRESHLY EXTRACTED Allium ursinum L.Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikla  ; Miletić, Nemanja  ; Petković, Marko  ; Heinz, Volker; Tomasevic, Igor; Kurćubić, Vladimir  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Comparative analysis of phenolic, flavonoid and antioxidant content in root vegetables from organic and conventional productionMalešević, Zoranka; Jovović, Mirjana; Govedarica-Lučić, Aleksandra; Petković, Marko  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023COMPARISON OF COW’S MILK WITH PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES: SELECTED CHEMICAL AND PHYSICAL ANALYSISMilovanović, Vesna  ; Petrović, Miloš  ; Kurćubić, Vladimir  ; Petković, Marko  ; Miletic, Nemanja  ; Đurović, Igor  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023THE ANTIOXIDANT POTENTIAL OF CONVECTIVE AND MICROWAVE-DRIED RASPBERRIESPantelić, Valerija; Miletic, Nemanja  ; Milovanović, Vesna  ; Đurović I.  ; Petković, Marko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023INSIGHTFUL APPLICATION OF HERBAL EXTRACTS IN THE PREVENTION AND TREATMENT OF ANIMAL DISEASES AND IMPROVEMENT OF MEAT QUALITY AND SAFETYKurćubić, Vladimir  ; Stajić, Slaviša  ; Miletic, Nemanja  ; Petković, Marko  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023INFLUENCE OF DIFFERENT NUTRIENT SOURCES AND GENOTYPES ON THE CHEMICAL QUALITY AND YIELD OF LETTUCEMalešević, Zoranka; Govedarica-Lučić, Aleksandra; Bošković, Ivana; Petković, Marko  ; Đukić, Dragutin; Đurović, Vesna  Научни чланак
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of ChokeberryPetković, Marko  ; Filipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Filipović, Jelena  ; Miletić, Nemanja  ; Malešević, Zoranka; Jevremović, Darko  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Modeling the Effect of Selected Microorganisms’ Exposure to Molasses’s High-Osmolality EnvironmentFilipović, Vladimir  ; Lončar, Biljana  ; Knežević, Violeta  ; Nićetin, Milica  ; Filipović, Jelena  ; Marko, Petković  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2023Energy Usage and Raspberry Convective and Microwave Drying ParametersPantelić, Valerija; Miletić, Nemanja  ; Milovanović, Vesna  ; Đurović, Igor  ; Petković, Marko  ; Lukyanov, Alexander; Filipović, Vladimir  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Microcontroller control system for a convective dehydratorLukyanov, Alexander D.; Studennikova, Svetlana G.; Alekseenko, Luidmila N.; Bidenko, David E.; Mladenovic, Vladimir  ; Petković, Marko  ; Mardasova, Ekaterina A.Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Здравија храна - дизајн и развој намирница са побољшаним функционалним и нутритивним својствимаКурћубић, Владимир  ; Милетић, Немања  ; Стајић, Славиша  ; Петковић, Марко  Монографија
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS: APPLICATION IN FOOD PRESERVATION AND FOOD BORN DISEASE CONTROLKurćubić, Vladimir  ; Stajić, Slaviša  ; Miletic, Nemanja  ; Petković, Marko  ; Đurović I.  ; Milovanović, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Properties of glucose syrup and application in the production of jelly beansRendulić, Ana  ; Radovanović, Mirjana  ; Petković, Marko  ; Miletic, Nemanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.