Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | Aдитиви у прехрамбеној индустрији - [уџбеник] | Петковић, Марко ![]() ![]() | Уџбеник | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Changes in cold-pressed oil due to roasting of hazelnut kernels![]() | Radovanović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2024 | Physical and Chemical Properties of Convective- and Microwave-Dried Blackberry Fruits Grown Using Organic Procedures![]() | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | Organic plant biostimulants and tomato fruit quality![]() | Jovović, Mirjana; Milović, Verica; Malešević, Zoranka; Petković, Marko ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Chemical Composition of Healthy and Raspberry Leaf Blotch Emaravirus-Infected Red Raspberry ‘Willamette’ Fruits![]() | Miletić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | FORMATION OF HYDROXYMETHYLFURFURAL DURINGTHE INDUSTRIAL PRODUCTION OF PLUM PEKMEZ | Radovanović, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Enhancing Cookie Formulations with Combined Dehydrated Peach: A Machine Learning Approach for Technological Quality Assessment and Optimization![]() | Lončar, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2024 | INSTRUMENTAL COLOUR, TEXTURE AND SENSORY PROPERTIES OF PLJESKAVICA (TRADITIONAL SERBIAN MEAT PRODUCT) AFFECTED BY ADDITION OF FRESHLY EXTRACTED Allium ursinum L.![]() | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Comparative analysis of phenolic, flavonoid and antioxidant content in root vegetables from organic and conventional production![]() | Malešević, Zoranka; Jovović, Mirjana; Govedarica-Lučić, Aleksandra; Petković, Marko ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | COMPARISON OF COW’S MILK WITH PLANT-BASED MILK ALTERNATIVES: SELECTED CHEMICAL AND PHYSICAL ANALYSIS | Milovanović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | THE ANTIOXIDANT POTENTIAL OF CONVECTIVE AND MICROWAVE-DRIED RASPBERRIES | Pantelić, Valerija; Miletic, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | INSIGHTFUL APPLICATION OF HERBAL EXTRACTS IN THE PREVENTION AND TREATMENT OF ANIMAL DISEASES AND IMPROVEMENT OF MEAT QUALITY AND SAFETY![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | INFLUENCE OF DIFFERENT NUTRIENT SOURCES AND GENOTYPES ON THE CHEMICAL QUALITY AND YIELD OF LETTUCE![]() | Malešević, Zoranka; Govedarica-Lučić, Aleksandra; Bošković, Ivana; Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | A Comparative Analysis of Thin-Layer Microwave and Microwave/Convective Dehydration of Chokeberry![]() | Petković, Marko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Modeling the Effect of Selected Microorganisms’ Exposure to Molasses’s High-Osmolality Environment![]() | Filipović, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2023 | Energy Usage and Raspberry Convective and Microwave Drying Parameters![]() | Pantelić, Valerija; Miletić, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Microcontroller control system for a convective dehydrator![]() | Lukyanov, Alexander D.; Studennikova, Svetlana G.; Alekseenko, Luidmila N.; Bidenko, David E.; Mladenovic, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Здравија храна - дизајн и развој намирница са побољшаним функционалним и нутритивним својствима | Курћубић, Владимир ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Монографија | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | NATURAL ANTIMICROBIAL AGENTS: APPLICATION IN FOOD PRESERVATION AND FOOD BORN DISEASE CONTROL![]() | Kurćubić, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Properties of glucose syrup and application in the production of jelly beans![]() | Rendulić, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |