Istraživači



Filtrirano po:
Tip:  Naučni članak

GodinaNaslovAutor(i)Tip rezultataMp-kat.
2023Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausagesBajčić, Aleksandar  ; Petronijević, Radivoj  ; Suvajdžić, Branko  ; Tomović, Vladimir; Stajković, Silvana  ; Vasilev, Dragan  Naučni članak
23M23 - Rad u međ. časopisu
2023Perspectives in fat replacement in sausagesVasilev, Dragan  ; Suvajdžić, Branko  ; Bajčić, Aleksandar  ; Stajković, Silvana  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2023Phosphate Additives in Meat Products: Analytical Determination and Interpretation of Results (✓)Petronijević, Radivoj  ; Silađi, Čaba  ; Vranić, Danijela  ; Stefanović, Srđan  ; Spirić, Danka  ; Ćirić, Jelena  ; Bajčić, Aleksandar  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2023Detection of Milk Fat in Dairy Products — An Alternative Approach (✓)Bajčić, Aleksandar  ; Trbović, Dejana  ; Vasilev, Dragan  ; Đorđević, Vesna  ; Branković Lazić, Ivana  ; Silađi, Čaba  ; Petronijević, Radivoj  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2023Nutritional Strategies to Reduce Ammonia and Carbon Dioxide Production in Intensive Livestock Production (✓)Krstić, Miljana; Đorđević, Vesna  ; Ćirić, Jelena  ; Baltić, Tatjana  ; Bajčić, Aleksandar  ; Simunović, Sara  ; Perić, Dejan  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2023Flexibility and Amendments of the Codex Alimentarius Aimed Towards Small Food Business Entities (✓)Boris Mrdović  ; Baltić, Branislav  ; Betić, Nikola  ; Mladen Rašeta  ; Jovanović, Jelena  ; Lazić, Branković Ivana  ; Bajčić, Aleksandar  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja
2018Evaluation of the Content and Safety of Nitrite Utilisation in Meat Products in Serbia in the Period 2016–2018 (✓)Bajcic, Aleksandar  ; Petronijević, Radivoj  ; Katanic, Nenad; Trbović, Dejana  ; Betic, Nikola  ; Nikolić, Aleksandra  ; Milojević, Lazar  Naučni članak
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja