Истраживачи
Ivanović, Velibor
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2023 | Factors Affecting the Consumption of Traditional Food in Tourism—Perceptions of the Management Sector of Catering Facilities (✓) | Bojana Kalenjuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Traditional Food Products on the Local Market -Consumption Conditional on the Characteristics of Management and Restaurant Facilities in Tourism of Vojvodina (Serbia) (✓) | Kalenjuk, Pivarski Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | The Sustainability of Gastronomic Heritage and Its Significance for Regional Tourism Development | Bojana Kalenjuk Pivarski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Sensory analysis in culinary approaches to spiny-cheek crayfish meat dishes (✓) | Lazarević, (Gubić) Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Traditional gastronomy products: Usage and significance in tourism and hospitality of southern Bačka (AP Vojvodina) (✓) | Ivanovic Velibor ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Senzorske karakteristike lokalnih sireva Pčinjskog okruga kao potencijal gastro - turističke ponude (✓) | Stošić Tamara; Šmugović Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2022 | Sensory characteristics of local wines of Vrtogos wine region (Republic of Serbia) as a potential for tourist developme (✓) | Stošić Tamara; Šmugović Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Fat and fatty acid profiles in the meat of freshwater crayfish Faxonius limosus from the Danube river during the summer season (✓) | Lazarević, (Gubić) Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Osobine tradicionalnih prehrambenih proizvoda kao osnova potrošnje u ugostiteljstvu (✓) | Stošić Tamara; Šmugović Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2022 | Independent food production as immediate gastronomical authenticity of the region of importance for the development of tourism in Vojvodina | Kalenjuk, Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
2022 | The Influence of the Use of Traditional Food Products on Business of Restaurants in South Backa Area (✓) | Šmugović Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Traditional and Authentic Food of Ethnic Groups of Vojvodina (Northern Serbia)—Preservation and Potential for Tourism Development (✓) | Grubor Biljana; Kalenjuk Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ćirić Miloš; Ivana Ćirić;
| Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Characteristics of Traditional Food Products as a Segment of Sustainable Consumption in Vojvodina’s Hospitality Industry. (✓) | Kalenjuk Bojana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2021 | International cheeses in the focus of consumers: Connoisseurship, selection and preferences (✓) | Šmugović Stefan ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |