еНаука - преглед
Преглед према Аутор Despotović, Saša
Приказ резултата 1 до 20 од 88
следеће >
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2016 | Antibacterial activity of extracts obtained from industrial grown Pleurotus ostreatus mushroom | Pantić, Milena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Antimicrobial properties of non-alcohol beer with thyme and lemon balm | Kalušević, Ana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Antimikrobna svojstva piva sa dodatkom ekstrakta Melissa officinalis L | G. Uzelac; Kalušević, Ana M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Antioxidants in beer and wine: The study of the antioxidant capacity | Veljović, Mile | Научни чланак | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
| 2011 | Antioxidant activity and polyphenol content of special types of beer | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Antioxidant Capacity and Sensory Characteristic of Special Herb Brandy![]() | Nikićević, Ninoslav | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Antioxidant capacity and sensory characteristics of special herb brandy | Pecić, S. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Antioxidant capacity of plum brandy with Ganoderma lucidum | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2010 | Antioxidants in beer and wine: The study of the antioxidant capacity | Veljović, Mile | Научни чланак | 53M53 - Национални часопис категорије M53 |
| 2018 | Aromatic profile and sensory characteristics of honey liqueur![]() | Veljović, Sonja P. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Beer and cardiovsculare system - immediate respons after intake | Veljović, Mile | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2008 | Beer as Base for Drinks with Farmacodynamic Action | Leskošek-Čukalović, Ida; Jelačić, Slavica | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Beer for the coming era - Beers with new taste, flavor, and functional properties | Leskošek-Čukalović, Ida | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2011 | Beer with novel flavor and functionality – are the consumers ready for them? | Leskošek-Čukalović, Ida | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Beers enriched with bioactive components – polyphenol and antioxidant activity | Despotović, Saša | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2012 | Beers with new sensorial profile and functionality | Leskošek-Čukalović, Ida | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2017 | Biochemical and functional properties of beer with the addition of Ganoderma lucidum mushroom | Despotović, Saša | Докторска дисертација | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |
| 2017 | Black soybean coat as a source of natural pigments: extraction and encapsulation![]() | Kalušević, Ana M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2018 | Challenging the difference between white and brown Agaricus bisporus mushrooms: Science behind consumers choice![]() | Vunduk, Jovana | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2017 | Chemical composition, antiproliferative and antioxidant activity of differently processed Ganoderma lucidum ethanol extracts![]() | Veljović, Sonja | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
