еНаука - преглед

Преглед према Аутор Ostojić, Sanja

Приказ резултата 1 до 20 од 170  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2019A contribution to the estimation of berry fruits qualitySimonović, Mladen  ; Simonović, Branislav R.  ; Ostojic, Sanja  ; Pezo, Lato  ; Micic, Darko  ; Stanisavljević, Nemanja  ; Pejin, Boris Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022A novel and effective natural product-based immunodetection tool for TNT-like compoundsSimonović, Mladen  ; Ostojic, Sanja  ; Micic, Darko  ; Bisercic-Savić, Marjetka  ; Mix, Thorsten; Glumac, Miodrag; Pejin, Boris Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2014Active actinidin retains function upon gastro-intestinal digestion and is more thermostable than the E-64-inhibited counterpart (✓)Grozdanović, Milica M.; Ostojić, Sanja B.  ; Aleksić, Ivana  ; Anđelković, Uroš  ; Petersen, Arnd; Gavrović-Jankulović, Marija  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2004An investigation of the dehydration of superabsorbing polyacrylic hydrogelsJovanovic, Jelena D  ; Adnadjevic, Borivoj K ; Ostojic, Sanja B  ; Kicanovic, Miodrag A Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2015Analiza sadržaja minerala osmostki tretirane ribe Carassius carassiusZlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica ; Ostojić, Sanja  ; Pezo, Lato  ; Ćurčić, Biljana  ; Ljubinko LevićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Antimicrobial effect of natural food preservatives in fresh basil-based ?Pesto? SpreadsMitic-Culafic, Dragana S  ; Pavlovic, Mirjana A; Ostojic, Sanja B  ; Knezevic-Vukcevic, Jelena Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Antimicrobial effect of natural food preservatives in fresh basil-based pesto spreadsMitić Ćulafić, Dragana  ; Pavlović, Mirjana; Ostojić, Sanja  ; Knežević Vukčević, Jelena Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2010ANTIMICROBIAL PROPERTIES OF FUNCTIONAL FOOD PRESERVATIVES IN FRESH BASIL-BASED PESTO SPREADSMitić-Ćulafić, Dragana  ; Pavlović, Mirjana  ; T. Lukić; Ostojić, Sanja  ; Jasna GvozdenovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2009Antioxidative And Antibacterial Properties Of Lactoferrin And Effect On Browning In Basil-based SpreadsPavlovic, Mirjana A; Pezo, Lato L  ; Ostojic, Sanja B  ; Micovic, Vuk I; Kicanovic, Miodrag A; Mitic-Culafic, Dragana S  ; Gvozdenovic, Jasna JКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Biocomposite membranes of highly methylated pectin and mesoporous silica SBA-15Nešić, Aleksandra  ; Kokunešoski, Maja  ; Ilić, Svetlana M.  ; Gordić, Milan V.  ; Ostojić, Sanja  ; Micić, Darko M.  ; Veličković, Sava J.Научни чланак
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности
2010CALCULATIVE COLOUR ANALYSIS & PCA EVALUATION OF OXIDATIVE PROCESS IN BASIL BASED PESTO SPREADSPezo, Lato  ; Pavlović, Mirjana  ; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica ; M. Kićanović; Simonović, Branislav  ; Zlatanović, Snežana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Calculative Image Analysis Of Oxidation Induced Food Colour ChangesPezo, Lato  ; Pavlović, Mirjana  ; Ostojić, Sanja  ; Kovačević, Olgica ; Zlatanović, Snežana  ; Ilić, Marija  ; Jasna GvozdenovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2011Charachterization of polyuretane crosslinked structures based on hyperbranched polyesterPergal, Marija  ; Džunuzović, Jasna  ; M. M. Pergal; Ostojić, Sanja  ; S. JovanovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018CHARACTERISATION OF A COMPOSITE OF APPLE POMACE WITH ROSE HIP TEA FOLLOWED BY DSC, TGA AND IRZlatanović, Snežana J.  ; Ostojić, Sanja B.  ; O.Kovačević; Kovačević, Branimir T. ; Micić, Darko M.  ; Gorjanović, Stanislava Ž.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2014Characterisation of curcumin and boron-curcumin complexes by UV-Vis diffuse reflectance spectroscopyZlatanović, Snežana  ; Kovačević, Olgica ; Kovačević, Branimir ; Radulović, Aleksandra  ; Ostojić, Sanja  ; Pezo, Lato  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018CHARACTERISATION OF CURCUMIN-PECTIN CONJUGATES BY UV-VIS SPECTROSCOPYOstojić, Sanja B.  ; Zlatanović, Snežana J.  ; Kovačević, Branimir T. ; S. Ostojić; Gorjanović, Stanislava Ž.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Characterization of starch edible films with different essential oils addition (✓)Šuput, Danijela  ; Lazić, Vera ; Pezo, Lato  ; Markov, Siniša  ; Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana  ; Radulović, Aleksandra  ; Ostojić, Sanja  ; Zlatanović, Snežana  ; Popović, Senka  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2016Characterization of strawberry, raspberry and blackberry cultivated in the west-Serbian areaOstojić, Sanja  ; Simonović, Mladen  ; Simonović, Branislav  ; Micić, Darko  ; D. Majstorović; Gorjanović, Stanislava  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Chocolate with probiotics crystal forms followed by DSC and XRPDRadulović, Aleksandra  ; S. Ostojić  ; D. Mićić; J. Laličić-Petronijević  ; S. Zlatanović  ; L. Pezo  ; B.R. SiomonovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Colour Analysis Method Applied to Browning of "Pesto" Spreads Preserved With Organic Acids And Lactoferrin (✓)Pavlović, Mirjana; Pezo, Lato  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Ostojić, Sanja  ; Mićović, Vuk; Zlatanović, Snežana  ; Gvozdenović, JasnaНаучни чланак
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису