еНаука - преглед

Преглед према Аутор Petričević, Maja

Приказ резултата 1 до 20 од 133  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2025A New Technique for Marking Queen Bees (Apis mellifera) for Better Visibility and Easier SpottingDolašević, Slobodan  ; Delić, Nikola  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Pavlović, Ratko; Stevanović, Jevrosima  ; Stanimirović, Zoran  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2023Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian marketKeškić, Tanja  ; Stamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Pisinov, Boris  ; Stanišić, Nikola  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Agro-processing industry: Advanced technologies for meat industry wastewater treatment: A reviewKeškić, Tanja  ; Petričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Mandić, Violeta  ; Delić, Nikola  ; Pisinov, Boris  ; Đurović, Sanja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Antimicrobial susceptibility testing of streptococcus suis isolates to common antibiotics used in pig farmsStanojković, Aleksandar  ; Radović, Čedomir  ; Stanojković-Sebić, Aleksandra  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  ; Nišavić, Jakov  ; Petričević, Maja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2019Assessment Of Dairy Cows’ Health Parameters In Relation To Welfare Quality And Rearing SeasonOstojić Andrić, Dušica  ; Hristov, Slavča; Petrović M., Milan  ; Pantelić, Vlada  ; Nikšić, Dragan  ; Petrović Caro, Violeta; Petričević, Maja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2023Assessment of egg and eggshell quality: Insights from a three-year study on Isa Brown hybrid layersPetričević, Veselin  ; Škrbić, Zdenka  ; Lukić, Miloš  ; Rakonjac, Simeon  ; Dosković, Vladimir  ; Petričević, Maja  ; Tolimir, Nataša  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2024Assessment of residual nitrite levels in cooked sausages: compliance, thermal processing effects, and consumer safetyStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Keškić, Tanja  ; Pisinov, Boris  ; Stanojković, Aleksandar  ; Kos, Ivica; Radojičić, Maša  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2024Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reductionPetričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Keškić, Tanja  ; Stanišić, Nikola  ; Stanojković, Aleksandar  ; Delić, Nikola  ; Petričević, Veselin  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Beef cattle welfare: Risks and assuranceOstojić Andrić, Dušica  ; Aleksić, S.; Petrović, Milan M.  ; Pantelić, Vlada  ; Stanišić, Nikola  ; Caro Petrović, Violeta  ; Nikšić, Dragan  ; Petričević, Maja  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2014Biological quality test of mixture for broilers on the serbian - marketLukić, Miloš  ; Petričević, Veselin  ; Z. Pavlovski; Škrbić, Zdenka  ; Petričević, Maja  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2020Biotechnology in animal husbandry Volume 36Уређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Biotechnology in animal husbandry Volume 37Уређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Biotechnology in Animal Husbandry Volume 38Уређивачки рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2010Carcass characteristics and some meat quality parameters of crosses of Balkan and Saanen goat breeds slaughtered at different weightsStanišić, Nikola  ; M. Žujović; Tomić, Zorica  ; Petričević, Maja  ; Maksimović, Nevena  ; Mandić, Violeta  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Challenges of the new product-labeling system in the meat industryStamenić, Tamara  ; Petričević, Maja  ; Šobajić, Slađana  ; Keškić, Tanja  ; Stajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Milošević-Georgiev, Andrijana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chillingStanišić, Nikola  ; Petričević, M.  ; Živković, D.  ; Petrović, Milan M.  ; Ostojić-Andrić, Dušica  ; Aleksić, S.  ; Stajić, Slaviša  Научни чланак
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја
2016Characteristics of dry fermented 'Sremska kobasica produced in traditional smoking houseStanišić, Nikola  ; Petrović, Milan  ; Radović, Čedomir  ; Petričević, Maja  ; Stanojković, Aleksandar  ; Gogić, Marija  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw SausageStajić, Slaviša  ; Stanišić, Nikola  ; Tomović, Vladimir; Petricević, Maja  ; Stanojković, Aleksandar  ; Radović, Čedomir  ; Gogić, Marija  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2022Commercial poultry feed in Serbia - calcium and phosphorus contetnt surveyPetričević, Maja  ; Stamenić, Tamara  ; Petričević, Veselin  ; Samolovac, Ljiljana  ; Gogić, Marija  ; Mandić, Violeta  ; Delić, Nikola  Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2024Comparative analysis of production and slaughter parameters of fast-growing broiler hybridsPetričević, Veselin  ; Lukić, Miloš  ; Škrbić, Zdenka  ; Dosković, Vladimir  ; Rakonjac, Simeon  ; Petričević, Maja  ; Milenković, Danijel  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.