еНаука - преглед
Преглед према Аутор Petričević, Maja
Приказ резултата 1 до 20 од 133
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2025 | A New Technique for Marking Queen Bees (Apis mellifera) for Better Visibility and Easier Spotting | Dolašević, Slobodan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2023 | Adherence to legislative labeling of cooked sausages on the Serbian market![]() | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Agro-processing industry: Advanced technologies for meat industry wastewater treatment: A review![]() | Keškić, Tanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Antimicrobial susceptibility testing of streptococcus suis isolates to common antibiotics used in pig farms![]() | Stanojković, Aleksandar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Assessment Of Dairy Cows’ Health Parameters In Relation To Welfare Quality And Rearing Season | Ostojić Andrić, Dušica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2023 | Assessment of egg and eggshell quality: Insights from a three-year study on Isa Brown hybrid layers![]() | Petričević, Veselin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2024 | Assessment of residual nitrite levels in cooked sausages: compliance, thermal processing effects, and consumer safety![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2024 | Assessment of technological characteristics in chicken sausages utilizing inulin for fat reduction![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Beef cattle welfare: Risks and assurance![]() | Ostojić Andrić, Dušica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2014 | Biological quality test of mixture for broilers on the serbian - market![]() | Lukić, Miloš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Biotechnology in animal husbandry Volume 36![]() | Уређивачки рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. | |
2021 | Biotechnology in animal husbandry Volume 37![]() | Уређивачки рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. | |
2022 | Biotechnology in Animal Husbandry Volume 38![]() | Уређивачки рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. | |
2010 | Carcass characteristics and some meat quality parameters of crosses of Balkan and Saanen goat breeds slaughtered at different weights | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Challenges of the new product-labeling system in the meat industry![]() | Stamenić, Tamara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2012 | Changes of physical-chemical properties of beef during 14 days of chilling | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
2016 | Characteristics of dry fermented 'Sremska kobasica produced in traditional smoking house![]() | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Color- and Texture Changes during Storage at Sremska, a traditional Serbian Raw Sausage | Stajić, Slaviša ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2022 | Commercial poultry feed in Serbia - calcium and phosphorus contetnt survey![]() | Petričević, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2024 | Comparative analysis of production and slaughter parameters of fast-growing broiler hybrids | Petričević, Veselin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |