еНаука - преглед
Преглед према Аутор Puškaš, Vladimir
Приказ резултата 1 до 20 од 125
следеће >
| Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
|---|---|---|---|---|
| 2014 | Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food![]() | Miljić, Uroš | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2016 | Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification![]() | Pejić, D.; Korntheuer, Karin; Puškaš, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2009 | Antioxidative Activity of Cabernet Sauvignon Wine after Supplementation by Stem and Seed: the Effect of Fining Agents![]() | Puškaš, Vladimir | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2010 | Antioxidative Activity of Red Wine with the Increased Share of Phenolic Compounds from Solid Parts of Grape![]() | Puškaš, Vladimir | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2007 | Antioxidative potential of red wines made from grape pomace supplemented by stems and seeds![]() | Puškaš, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia![]() | Puškaš, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia![]() | Puškaš, Vladimir | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 1998 | Bioaccumulation of Zinc Ions in Saccharomyces cerevisiae Cells![]() | Dodić, Siniša | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2019 | Bioethanol production from sugar beet molasses and thick juice by free and immobilised Saccharomyces cerevisiae![]() | Vučurović, Vesna | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in alginate-maize stem ground tissue beads![]() | Vučurović, Vesna | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in an alginate-maize stem ground tissue beads![]() | Vučurović, Vesna M. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2022 | Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granules![]() | Vučurović, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Biosinteza ksantana na otpadnim vodama vinarije![]() | Rončević, Zorana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Biotehnološka proizvodnja ksantana na otpadnim vodama iz proizvodnje vina![]() | Bajić, Bojana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2015 | Characterisation of wastewaters from different stages of wine production![]() | Puškaš, Vladimir | Научни чланак | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
| 2015 | Characterisation of wastewaters from different stages of wine production![]() | Puškaš, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2019 | Characterization of fruit wine produced from quince (Cydonia oblonga) concentrated juice![]() | Puškaš, Vladimir | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2016 | Chemical composition and in vitro antimicrobial and cytotoxic activities of plum (Prunus domestica L.) wine![]() | Miljić, Uroš | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
| 2024 | Comparison of polyphenolic composition, antioxidant activity, and sensory characteristics of Merlot wine aged in oak (Quercus petraea) barrels from Serbia and France![]() | Brunet, Sara | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
| 2013 | Continuous ethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized onto sugar beet pulp![]() | Vučurović, Vesna | Article | 24M24 |
