еНаука - преглед
Преглед према Аутор Puškaš, Vladimir
Приказ резултата 1 до 20 од 123
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2014 | Acceptability of wine produced with an increased content of grape seeds and stems as a functional food | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Vučurović, Vesna ; Razmovski, Radojka | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2016 | Analysis of glutathione by HPLC in different grape juices, musts and its change during vinification | Pejić, D.; Korntheuer, Karin; Puškaš, Vladimir ; Radojković, Marija M. ; Miljić, Uroš ; Eder, Reinhard | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2009 | Antioxidative Activity of Cabernet Sauvignon Wine after Supplementation by Stem and Seed: the Effect of Fining Agents | Puškaš, Vladimir ; Antov, Mirjana ; Ćetković, Gordana ; Đilas, Sonja ; Tumbas, Vesna ; Dodić, Siniša | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2010 | Antioxidative Activity of Red Wine with the Increased Share of Phenolic Compounds from Solid Parts of Grape | Puškaš, Vladimir ; Jović, Slobodan ; Antov, Mirjana ; Tumbas Šaponjac, Vesna | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2007 | Antioxidative potential of red wines made from grape pomace supplemented by stems and seeds | Puškaš, Vladimir ; Antov, Mirjana ; Tumbas Šaponjac, Vesna ; Ćetković, Gordana ; Dodić, Siniša ; Kuljančić, Ivan | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Vučurović, Vesna ; Muzalevski, Ana | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji | Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Vučurović, Vesna M. ; Muzalevski, Ana B. | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
1998 | Bioaccumulation of Zinc Ions in Saccharomyces cerevisiae Cells | Dodić, Siniša ; Popov, Stevan ; Ružić, Nadežda; Puškaš, Vladimir | Научни чланак | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Bioethanol production from sugar beet molasses and thick juice by free and immobilised Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in alginate-maize stem ground tissue beads | Vučurović, Vesna ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Filipović, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2019 | Bioethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized in an alginate-maize stem ground tissue beads | Vučurović, Vesna M. ; Puškaš, Vladimir S. ; Miljić, Uroš D. ; Đuran, Jovana J. ; Filipović, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Bioethanol production from wheat starch milk containing B-type granules | Vučurović, Vesna ; Šereš, Zita ; Šaranović, Žana; Filipović, Jelena ; Filipović, Vladimir ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Biosinteza ksantana na otpadnim vodama vinarije | Rončević, Zorana ; Bajić, Bojana ; Grahovac, Jovana ; Dodić, Siniša ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Biotehnološka proizvodnja ksantana na otpadnim vodama iz proizvodnje vina | Bajić, Bojana ; Rončević, Zorana ; Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2015 | Characterisation of wastewaters from different stages of wine production | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Bajić, Bojana ; Rončević, Zorana ; Dodić, Jelena | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2015 | Characterisation of wastewaters from different stages of wine production | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Bajić, Bojana ; Rončević, Zorana ; Dodić, Jelena | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Characterization of fruit wine produced from quince (Cydonia oblonga) concentrated juice | Puškaš, Vladimir ; Miljić, Uroš ; Đuran, Jovana ; Vučurović, Vesna | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Chemical composition and in vitro antimicrobial and cytotoxic activities of plum (Prunus domestica L.) wine | Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir ; Velićanski, Aleksandra ; Mašković, Pavle ; Cvetković, Dragoljub ; Vujić, Jelena | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2024 | Comparison of polyphenolic composition, antioxidant activity, and sensory characteristics of Merlot wine aged in oak (Quercus petraea) barrels from Serbia and France | Brunet, Sara ; Lukajić, Srđan; Miljić, Uroš ; Vulić, Jelena ; Puškaš, Vladimir ; Kojić, Jovana | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2013 | Continuous ethanol production from sugar beet thick juice by Saccharomyces cerevisiae immobilized onto sugar beet pulp | Vučurović, Vesna ; Razmovski, Radojka ; Miljić, Uroš ; Puškaš, Vladimir | Научни чланак | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |