еНаука - преглед

Преглед према Аутор Šatrić, Ana

Приказ резултата 1 до 20 од 21  следеће >
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2020Antilisterial effects of autochthonous lactococci during the cheese storageIvanović Marina; Mirković, Milica M.  ; Mirković Nemanja; Radulović, Ana V.  ; Paunović Dušanka; Miočinović Jelena; Radulović, Zorica T.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivumPaunović, Dušanka ; Mirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Miočinović, Jelena  ; Šatrić, Ana  ; Miloradović, Zorana  ; Bajčetić, Nikola  ; Radulović, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Autochthonous enterococcus durans pfmi565 and lactococcus lactis subsp. Lactis bgbu1–4 in bio-control of listeria monocytogenes in ultrafiltered cheeseIvanović, Marina; Mirković, Nemanja  ; Mirković, Milica  ; Miočinović, Jelena  ; Radulović, Ana  ; Šolević Knudsen, Tatjana  ; Radulović, Zorica  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Composition and α-tocopherol content of Njeguski-type cheese made from cow, ewe and goat milkJokanovic, Olga; Markovic, Bozidarka; Mirecki, Slavko; Veljic, Miljan; Miloradovic, Zorana  ; Radulovic, Ana  ; Miočinovic, Jelena  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2017Effects of corrective measures of the milking hygiene on the quality of cow's milkRadulović, Zorica T.  ; Mirković, Nemanja L.  ; Paunović, Dušanka D. ; Vakanjac, Slobodanka A.  ; Radulović, Ana V.  ; Miočinović, Jelena B.  ; Hristov, Slavča V.  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022European excellence in dairy learning - Erasmus+ projectMiočinović, Jelena  ; Miloradović, Zorana  ; Šatrić, Ana  ; Šmigić, Nada  ; Đekic, Ilija  Остало
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2024Evaluation of low sodium Kačkavalj cheese properties using 3D scanning, scanning electron microscopy and computer vision systemSatric, Ana  ; Tomasevic, Igor B  ; Djekic, Ilija V  ; Pavlovic, Vladimir B  ; Levic, Steva M; Miocinovic, Jelena B  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Food safety at home: Serbian studentsRadulovic, Ana  ; Marklinder, Ingela; Mirkovic, Milica M  ; Miocinovic, Jelena B  ; Jankovic-Soja, Svjetlana  Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2019Hygienic quality of white cheese production in Kraljevo regionMirkovic, Milica  ; Mirkovic, Nemanja  ; Ilic, Vladimir; Predrag Pudja; Miocinovic, Jelena  ; Paunovic, Dusanka; Radulovic, Ana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2022Influence of buffalo milk heat treatment on kajmak composition and propertiesRadovanović, Mira  ; Marina Hovjecki  ; Šatrić, Ana  ; Maslovarić, Marijana  ; Jovanović, Rade  ; Miočinović, Jelena  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Inhibitory activity of autochthonous lactococci on Listeria monocytogenes during the kajmak storageIvanovic, Marina; Mirkovic, Milica  ; Mirkovic, Nemanja  ; Radulovic, Ana  ; Paunovic, Dusanka; Miocinovic, Jelena  ; Radulovic, Zorica  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Poređenje antilisterijskog dejstva komercijalnih i autohtonih bakterija mlečne kiseline u model siruMirkovic, Milica  ; Ivanovic, Marina; Mirkovic, Nemanja  ; Radulovic, Ana  ; Paunovic, DusankaКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2018Poređenje antilisterijskog dejstva komercijalnih i autohtonih bakterija mlečne kiseline u model siruMilica Mirković  ; Marina Ivanović; Nemanja Mirković  ; Radulović, Ana V.  ; Dušanka PaunovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299vMirković, Milica  ; Mirković, Nemanja  ; Miočinović, Jelena  ; Radulović, Ana  ; Paunović, Dušanka; Ilić, Mila  ; Radulović, Zorica  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Quality characteristics of ‘Pasta-Filata’ Serbian Kačkavalj cheese and regulatory compliance assessmentSatric, Ana  ; Miloradovic, Zorana  ; Mirkovic, Milica  ; Mirkovic, Nemanja  ; Miocinovic, Jelena  Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2023Quality of liquid goat whey affected by heat treatment of milk and coagulation type: case study of the Serbian marketMiloradovic, Zorana  ; Hovjecki, Marina  ; Mirkovic, Milica  ; Bajcetic, Nikola  ; Sredovic Ignjatovic, Ivana  ; Satric, Ana  ; Smigic, Nada  ; Maslovaric, Marijana  ; Jovanovic, Rade  ; Miocinovic, Jelena  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2022Relevance of corona virus in food industry: A literature review on risks, challenges, and potential preventive measuresRadulovic, Ana  ; Miocinovic, Jelena B.  ; Radulovic, Zorica T.  ; Rajkovic, Milos B.Научни чланак
23M23 - Рад у међ. часопису
2021Rheological and textural properties of goat's milk set-type yoghurt as affected by heat treatment, transglutaminase addition and storageHovjecki, Marina  ; Miloradović, Zorana  ; Mirković, Nemanja  ; Radulović, Ana  ; Pudja, Predrag; Miočinović, Jelena  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2021Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatmentRadovanović, Mira  ; Hovjecki, Marina  ; Radulović, Ana  ; Rac, Vladislav  ; Miočinović, Jelena  ; Jovanović, Rade  ; Pudja, Predrag Научни чланак
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису
2022Sodium Reduction by Partial and Total Replacement of NaCl with KCl in Serbian White Brined CheeseMiočinović, Jelena  ; Miloradović, Zorana  ; Radovanović, Mira  ; Sredović Ignjatović, Ivana  ; Radulović, Ana  ; Nastaj, Maciej; Sołowiej, Bartosz G.; Tomašević, Igor  Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису