еНаука - преглед
Преглед према Аутор Šatrić, Ana
Приказ резултата 1 до 20 од 21
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2020 | Antilisterial effects of autochthonous lactococci during the cheese storage | Ivanović Marina; Mirković, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum![]() | Paunović, Dušanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Autochthonous enterococcus durans pfmi565 and lactococcus lactis subsp. Lactis bgbu1–4 in bio-control of listeria monocytogenes in ultrafiltered cheese![]() | Ivanović, Marina; Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Composition and α-tocopherol content of Njeguski-type cheese made from cow, ewe and goat milk | Jokanovic, Olga; Markovic, Bozidarka; Mirecki, Slavko; Veljic, Miljan; Miloradovic, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2017 | Effects of corrective measures of the milking hygiene on the quality of cow's milk | Radulović, Zorica T. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | European excellence in dairy learning - Erasmus+ project![]() | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Остало | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2024 | Evaluation of low sodium Kačkavalj cheese properties using 3D scanning, scanning electron microscopy and computer vision system | Satric, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Food safety at home: Serbian students | Radulovic, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2019 | Hygienic quality of white cheese production in Kraljevo region![]() | Mirkovic, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Influence of buffalo milk heat treatment on kajmak composition and properties![]() | Radovanović, Mira ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Inhibitory activity of autochthonous lactococci on Listeria monocytogenes during the kajmak storage![]() | Ivanovic, Marina; Mirkovic, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Poređenje antilisterijskog dejstva komercijalnih i autohtonih bakterija mlečne kiseline u model siru![]() | Mirkovic, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2018 | Poređenje antilisterijskog dejstva komercijalnih i autohtonih bakterija mlečne kiseline u model siru![]() | Milica Mirković ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Probiotic yogurt and cheese from ultrafiltered milk: Sensory quality and viability of free-living and spray dried Lactiplantibacillus plantarum 564 and Lactiplantibacillus plantarum 299v![]() | Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Quality characteristics of ‘Pasta-Filata’ Serbian Kačkavalj cheese and regulatory compliance assessment | Satric, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2023 | Quality of liquid goat whey affected by heat treatment of milk and coagulation type: case study of the Serbian market![]() | Miloradovic, Zorana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2022 | Relevance of corona virus in food industry: A literature review on risks, challenges, and potential preventive measures![]() | Radulovic, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 23M23 - Рад у међ. часопису |
2021 | Rheological and textural properties of goat's milk set-type yoghurt as affected by heat treatment, transglutaminase addition and storage | Hovjecki, Marina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2021 | Rheology of buffalo milk rennet coagulation and gels affected by coagulation temperature, CaCl2, pH and milk heat treatment![]() | Radovanović, Mira ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
2022 | Sodium Reduction by Partial and Total Replacement of NaCl with KCl in Serbian White Brined Cheese | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |