еНаука - преглед
Преглед према Аутор Muzalevski, Ana
Приказ резултата 1 до 8 од 8
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia (✓) | Puškaš, Vladimir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u Srbiji | Puškaš, Vladimir S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Effect of aging on lees on the quality of rose sparkling wine from Serbia | Miljić, Uroš D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | Fermentation Characteristics and Aromatic Profile of Plum Wines Produced with Indigenous Microbiota and Pure Cultures of Selected Yeast (✓) | Miljić, Uroš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
2016 | Separation of pectin from sugar beet juice by binary system calcium sulphate/aluminium sulphate (✓) | Kuljanin, Tatjana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae (✓) | Vučurović, Vesna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
2017 | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2017 | The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae/ Uticaj kuhinjske soli, konzumnog šećera i kompleksnog pekarskog aditiva na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiae | Vučurović, Vesna M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |