еНаука - преглед

Преглед према Аутор Muzalevski, Ana

Приказ резултата 1 до 8 од 8
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2017Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia (✓)Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Vučurović, Vesna  ; Muzalevski, Ana Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017Aromatic compounds of brandies produced from three apricot varieties cultured in Serbia, Aromatične materije rakija proizvedenih - od nekih sorti kajsije uzgajanih u SrbijiPuškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Vučurović, Vesna M.  ; Muzalevski, Ana B. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Effect of aging on lees on the quality of rose sparkling wine from SerbiaMiljić, Uroš D.  ; Puškaš, Vladimir S.  ; Muzalevski, Ana B. ; S. LukajićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017Fermentation Characteristics and Aromatic Profile of Plum Wines Produced with Indigenous Microbiota and Pure Cultures of Selected Yeast (✓)Miljić, Uroš  ; Puškaš, Vladimir  ; Vučurović, Vesna  ; Muzalevski, Ana Научни чланак
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису
2016Separation of pectin from sugar beet juice by binary system calcium sulphate/aluminium sulphate (✓)Kuljanin, Tatjana ; Filipović, Vladimir  ; Nićetin, Milica  ; Lončar, Biljana  ; Muzalevski, Ana ; Jevtić-Mučibabić, Rada  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae (✓)Vučurović, Vesna  ; Puškaš, Vladimir  ; Miljić, Uroš  ; Muzalevski, Ana Научни чланак
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја
2017The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiaeVučurović, Vesna M.  ; Puškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Muzalevski, Ana B. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2017The influence of table salt, white sugar and complex bakery additive on the fermentative activity of Saccharomyces cerevisiae/ Uticaj kuhinjske soli, konzumnog šećera i kompleksnog pekarskog aditiva na fermentativnu aktivnost Saccharomyces cerevisiaeVučurović, Vesna M.  ; Puškaš, Vladimir S.  ; Miljić, Uroš D.  ; Muzalevski, Ana B. Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.