еНаука - преглед
Преглед према Аутор Mirković, Nemanja
Приказ резултата 1 до 20 од 101
следеће >
Година | Наслов | Аутор(и) | Тип резултата | Мп-кат. |
---|---|---|---|---|
2024 | Acetic acid bacteria-derived bacterial nanocellulose: sustainable synthesis and antimicrobial potential development![]() | Sknepnek, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic resistance of autochthonous potential probiotic bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Antibiotic susceptibility of autochthonous lactic acid bacteria | Petrušić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2020 | Antilisterial effects of autochthonous lactococci during the cheese storage | Ivanović Marina; Mirković, Milica M. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial activity of traditionally produced kačkavalj during ripening | Šatrić, Ana; Mirković, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Antimicrobial and antioxidative activity of semi-hard cheese with black truffle Tuber aestivum![]() | Paunović, Dušanka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2011 | Application of autochthonous potential probiotic in the soft goat cheese production | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2010 | Application of autochthonous potential probiotic Lactobacillus paracasei 08 strain in fermented sausages production | Živković, Dušan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Application of encapsulated autochthonous potential probiotic bacteria in food production | Bogovič Matijašić Bojana; Radulović, Zorica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | APPLICATIONS OF POTENTIAL PROBIOTIC BACTERIA AND OMEGA-3 - FATTY ACIDS IN YOGURT PRODUCTION AND IMPACT ON SENSORY - QUALITY | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2021 | Autochthonous enterococcus durans pfmi565 and lactococcus lactis subsp. Lactis bgbu1–4 in bio-control of listeria monocytogenes in ultrafiltered cheese![]() | Ivanović, Marina; Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2014 | Autochthonous lactic acid bacteria - vector for traditional cheeses standardization and new functional food development | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochthonous lactic acid bacteria Vector of traditional cheese production | Miočinović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2014 | Autochtonous microflora-vector of traditional cheese production | Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2022 | Azotobacter chroococcum F8/2: a multitasking bacterial strain in sugar beet biopriming | Kerečki, S.; Pećinar, I. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
2019 | Bacterial Diversity among the Sediments of Glacial Lakes in the Western Balkans: Exploring the Impact of Human Population![]() | Malesević, Milka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |
2016 | Bakteriocini: od gena do primene | Mirković, Nemanja ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2016 | Bioactive peptides in food of animal origin | Mirković, Nemanja ![]() ![]() | Конференцијски рад | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
2019 | Brevibacillus laterosporus strains BGSP7, BGSP9 and BGSP11 isolated from silage produce broad spectrum multi-antimicrobials![]() | Miljković, Marija; Jovanović, Sofija; O'Connor, Paula M.; Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21M21 - Водећи међународни часопис категорије M21 |
2020 | Broad range of substrate specificities in papain and fig latex enzymes preparations improve enumeration of Listeria monocytogenes | Vatić, Sasa; Mirković, Nemanja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Научни чланак | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |