еНаука - преглед

Преглед према Аутор Vural Gökmen

Приказ резултата 1 до 12 од 12
ГодинаНасловАутор(и)Тип резултатаМп-кат.
2012Antioxidant capacity of natural, modified proteins and melanoproteinsŽilić, Slađana  ; Serpen Arda; Akıllıoğlu Gül; Barać, Miroljub  ; Vural GökmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Antioxidant capacity of yellow and black soybean seed coat and dehulled bean in relation to distributions of isoflavones, anthocyanins and phenolic acidsŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Arda Serpen; Perić, Vesna  ; Gül AkıllıoğluКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Blue and dark red maize as source of cyanidin 3-glucoside with high antioxidant capacityŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Arda Serpen; Gül Akıllıoğlu; Vančetović, Jelena P.  ; Marijana JankovićКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Effects of thermal treatments on Maillard reaction products, phenolic compounds and antioxidant capacity of soybean: Evaluation of potential risks and benefitsŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Arda Serpen; Burçe Ataç Mogol; Gül Akıllıoğlu; Perić, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Keks od kukuruza plavog zrna sa visokim sadržajem polifenolnih antioksidanasaŽilić, Slađana  ; Vančetović, Jelena P.  ; Vural Gökmen; Kocadağlı TolgahanТехничко решење
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Maillard reaction products in soya and corn breakfast foods: Evaluation of potential risks and benefitsŽilić, Slađana  ; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Babić, Milosav  ; Vural GökmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016Relation of polyphenolic, free amino acid and sugar contents to α-dicarbonyl compounds formation in cereals cookiesŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Tolgahan Kocadağli; Neslihan Göncüoğlu Taş; Vančetović, Jelena  ; Dodig, Dejan  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2013Soybean as a botanical dietary supplement and source of plant estrogensŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Arda Serpen; Gül Akıllıoğlu; Perić, Vesna  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2015Stabilization of phenolic compounds of cookies made from anthocyanin-rich corn flour by organic acidŽilić, Slađana  ; Tolgahan Kocadağli; Vančetović, Jelena  ; Vural GökmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2016The effect of baking conditions and dough formulations on α-dicarbonyl compounds formation and anthocyanins stability in cookies made from blue corn flourŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Tolgahan Kocadağlı; Vančetović, Jelena  ; Neslihan Göncüoğlu TaşКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2012Uticaj infracrvenog zračenja na nivo produkata Maillard reakcije i ukupan antioksidativni kapacitet sojinih i kukuruznih pahuljicaŽilić, Slađana  ; Vural Gökmen; Ataç Mogol Burçe; Akıllıoğlu Gül; Serpen Arda; Delić, Nenad  ; Srebrić, Mirjana  Конференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.
2021VII International Congress, Engineering, Environment and Materials in Processing IndustryŽilić, Slađana M.  ; Işıl Gürsul Aktağ; Dodig Dejan  ; Vural GökmenКонференцијски рад
Мп категорија ће бити приказана накнадно.